Αθλητισμός

Ο Ρικ Πιτίνο αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην περιφέρεια MAAC στο NCAA

Ο Ρικ Πιτίνο αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην περιφέρεια MAAC στο NCAA

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στη μεγάλη καριέρα του αφού αναδείχθηκε "Προπονητής της χρονιάς" στην περιφέρεια MAAC χάρη στην πορεία του κολεγίου του Αϊόνα.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, πρόσθεσε ακόμη ένα παράσημο στην μεγάλη και γεμάτο επιτυχίες καριέρα του. Ο 71χρονος χολ οφ φέιμερ αναδείχθηκε “Προπονητής της χρονιάς” στην περιφέρεια MAAC στου NCAA, σε μία ανταμοιβή για την πορεία του Αϊόνα. Το βραβείο δόθηκε έπειτα από ψηφοφορία των προπονητών.

Το Αϊόνα με ”καπετάνιο” τον Πιτίνο σημείωσε ρεκόρ 24-7 στην κανονική περίοδο. Κόντρα στην ομάδα της περιφέρειάς του ωστόσο είχε ρεκόρ 17-3, κατακτώντας την πρώτη θέση, γεγονός που έπαιξε ρόλο στο να προσθέσει ακόμα ένα βραβείο στην πλούσια συλλογή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Murphy, Jordan Score, & Will Quincy (@athleisure_productions)

Να θυμίσουμε ότι ο Ρικ Πιτινό έκανε 2 θητείες στον πάγκο του ”τριφυλλιού”, μετρώντας δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας, ενώ έκατσε και στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας οδηγώντας την στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, έχοντας άδοξο φινάλε καθώς η ήττα στον τελικό από τους Τσέχους μας άφησε εκτός Ολυμπιακών αγώνων.

Αγαπήθηκε πολύ από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού αλλά πάντα η επιθυμία του ήταν να γυρίσει στο φυσικό του περιβάλλον, το οποίο δεν είναι άλλο απ’ το κολεγιακό μπάσκετ, εκεί όπου έχει γράψει ιστορία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments