Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία λόγια του 35χρονου αστυνομικού πριν αυτοκτονήσει

Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία λόγια του 35χρονου αστυνομικού πριν αυτοκτονήσει

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από την αυτοκτονία ενός αστυνομικού, ο οποίος δέθηκε με χειροπέδες και βούτηξε με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό.

Τον νεκρό αστυνομικό ανέσυραν έξι πυροσβέστες και δύτες της ΕΜΑΚ που έσπευσαν στο σημείο με ειδικό γερανοφόρο όχημα. Ο 35χρονος υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Σε σοκ είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε μπροστά στη βουτιά θανάτου και προσπάθησε να σώσει τον αστυνομικό, ωστόσο εκείνος ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του.

Μιλώντας στο GRtimes.gr, ο κ. Γιώργος Πιρπιρής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη. Είδαμε ένα αυτοκίνητο να κάνει βόλτες εδώ μέσα στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής και επειδή δεν περνάει αυτοκίνητο από εδώ, προσπάθησε να βγει. Κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μας, γιατί εδώ είναι το στέκι των ψαράδων. Έτρεχε με φόρα και εμείς του κάναμε νόημα να σταματήσει, κάτι που κάνουμε σε όλους τους οδηγούς, γιατί αρκετός κόσμος τρέχει εδώ. Αντί όμως να σταματήσει, έκανε δεξιά και έπεσε μέσα στη θάλασσα».

«Έτρεξα και είδα ένα νέο παιδί, με γυαλιά και μούσι και άρχισα να τον παρακαλάω να βγει. Του εξήγησα ότι δεν μπορώ να βουτήξω γιατί έχω πρόβλημα. Του λέω “σε παρακαλώ βγες”. Μου απάντησε ότι είναι αστυνομικός που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας με καρκίνο στον εγκέφαλο. Πήρα αμέσως την αστυνομία και στη συνέχεια του είπα ότι θα βουτήξω κι άρχισα να βγάζω το μπουφάν».

Σημείωσε, επίσης, ότι όταν ο αστυνομικός αντιλήφθηκε την κίνηση του κ. Πιρπιρή, έδεσε τα χέρια του στο τιμόνι.

«Όταν κατάλαβε ότι θα βουτήξω άνοιξε την δεξιά του πόρτα για να βυθιστεί πιο γρήγορα και έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες. Τον είδα να χάνεται και είμαι πραγματικά σοκαρισμένος» κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments