Αθλητισμός

Οι «τελικές» οδηγίες «Παίξτε με περισσότερο πάθος από ποτέ και πάντα πρώτοι στη μπάλα»!

Οι «τελικές» οδηγίες  «Παίξτε με περισσότερο πάθος από ποτέ και πάντα πρώτοι στη μπάλα»!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού έχει μιλήσει στους παίκτες του για το τι θέλει να δει με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της OPAP Arena το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Μίτσελ δεν έδωσε μόνο το στίγμα του για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στην OPAP Arena με τις δηλώσεις του στη COSMOTE TV. Το έκανε και στον Ρέντη και το κάνει γενικά εδώ και μέρες απέναντι στους παίκτες του.

Στους παίκτες των Ερυθρόλευκων. «Από εσάς θέλω να παίξετε με πάθος και δύναμη και να πηγαίνετε πρώτοι στη μπάλα! Παίξτε με περισσότερο και πιο μεγάλο πάθος από ποτέ. Είναι ένα ματς που καλούμαστε να δείξουμε από τι υλικό είμαστε φτιαγμένοι και να κάνουμε μία εμφάνιση επιπέδου Ολυμπιακού», έχει επισημάνει μεταξύ άλλων προς τους ποδοσφαιριστές του ο Ίβηρας τεχνικός.

Τώρα ο Μίτσελ ένα από τα πράγματα που περιμένει από την ΑΕΚ είναι να πιέσει πολύ και ψηλά από την αρχή. Η ΑΕΚ γενικά αρκετές φορές ή τις περισσότερες φορές ειδικά στην OPAP Arena πιέζει πάρα πολύ. Όσο παραπάνω μπορεί. Σε αυτό έχει δύο ιδέες. Η μία είναι η σωστή διαχείριση της κατάστασης από τον Ολυμπιακό με όσο το δυνατόν πιο καλή κυκλοφορία και η άλλη να επιδιώξει η ομάδα του να πιέσει και αυτή ψηλά τον αντίπαλο.

Όσο για την 11άδα; Δεν διαφαίνεται μεγάλη ή φοβερή έκπληξη. Η πιο πιθανή 11άδα θα έχει ως εξής: Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Ντόι και ΡοντινέιΣαμασέκου και Ινμπόμ ΧουάνγκΜασούρας, Μπιέλ και ΦορτούνηςΜπακαμπού.

Οι αγωνιστικές δράσεις της ημέρας στο Ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώνονται και σειρά παίρνουν οι καθοριστικοί αγώνες των Playoffs, όπου θα καθορίσουν και τον πρωταθλητή. Όλες οι αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα{12/3} διεξάγονται την ίδια ώρα και το ματς που ξεχωρίζει ανάμεσα σε ΑΕΚ-Ολυμπιακό.

 

Με τα βλέμματα ”καρφωμένα” στην δύσκολη αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΚ-Ολυμπιακός{19:00,Cosmote Sport2} για την 26η και τελευταία αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας της Super League.  Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες με έναν αγώνα που θα κρίνει και την μεταξύ τους διαφορά στα Playoff του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Πειραιωτών θα επιδιώξει ”πάση θυσία” να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την πιο ”καυτή” και δύσκολη έδρα της Opap Arena.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments