Αθλητισμός

Τουρκία: Το πούλμαν της Αλάνια Κεστέλσπορ ανατράπηκε, σε σοβαρή κατάσταση δύο παίκτες

Τουρκία: Το πούλμαν της Αλάνια Κεστέλσπορ ανατράπηκε, σε σοβαρή κατάσταση δύο παίκτες

Πηγή Φωτογραφίας: PRINTSCREEN

Το πούλμαν της Αλάνια Κέστελσπορ ανατράπηκε, ενώ η αποστολή γυρνούσε από τον αγώνα με την Όσπορ. Το ατύχημα προκάλεσε τον τραυματισμό 14 παικτών εκ των οποίων οι 2 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Η Αλάνια Κέστελσπορ, η οποία αγωνίζεται στη τέταρτη κατηγορία της Τουρκίας, αφού πανηγύρισε το διπλό στην έδρα της Όφσπορ, στη συνέχεια είχε ένα σοβαρό ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τούρκικα ΜΜΕ, η αποστολή επέστρεφε στη βάση, στις 4:20 (τοπική ώρα) και το πούλμαν ανατράπηκε.

Το ατύχημα προκάλεσε τον τραυματισμό 14 παικτών, ενώ οι 2 από αυτούς βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Λεβέντ Ουγούρ, δήλωσε ότι το λεωφορείο ανατράπηκε και “σύρθηκε στο έδαφος για 100 μέτρα”.

Η ανακοίνωση του συλλόγου πρόσθεσε: “Το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα μας είχε ένα ατύχημα και ο προπονητής μας, ο βοηθός του και 13 παίκτες τραυματίστηκαν στο ατύχημα.

Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής και ξεκίνησε η νοσηλεία τους. Ένας από τους παίκτες μας μεταφέρθηκε στην Ιατρική Σχολή της Αττάλειας για χειρουργική επέμβαση και ένας άλλος παίκτης χειρουργήθηκε στο ALKU Training and Research Hospital.

Ο προπονητής της ομάδας, Τσάντας Σέρτζεντ, δήλωσε: “Είμαστε ακόμα σε σοκ. Είναι ευλογία από τον Θεό που δεν χάσαμε τη ζωή μας σε αυτό το ατύχημα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments