Ζώδια

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 14 Μαρτίου 2023

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 14 Μαρτίου 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στις 14 Μαρτίου ο Άρης που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να προκύψουν εξάρεις, ξεσπάσματα, οι συμπεριφορές ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες και απότομες.

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητα, δύσκολο θα είναι να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις και να γίνουν σημαντικά βήματα. Αναποφασιστικότητα και αδυναμία για άμεση δράση θα είναι τα χαρακτηριστικά, οι αναβλητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις μεγάλες καθυστερήσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να εξαπατήσουν ή να παραπλανήσουν, καλό θα είναι να επεξεργαστούν πολύ καλά οι πληροφορίες και τα δεδομένα, τα βιαστικά συμπεράσματα θα οδηγήσουν σε επιπόλαιες ενέργειες.

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στους εκνευρισμούς και στις εξάρσεις, οι σκέψεις σας ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στο θέμα της εξαπάτησης, ίσως προσπαθήσουν να σας παρασύρουν. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη στηριχτείτε σε υποσχέσεις, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης μεγάλη προσοχή στις επιλογές και στα βήματα σας, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν με στόχο να ικανοποιηθούν τα δικά τους συμφέροντα. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και νέα εγχειρήματα. Ακολουθήστε την πεπατημένη, στοχεύστε στο πώς μπορείτε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να νιώσετε κάπως κουρασμένοι ή καταπιεσμένοι, αν νιώθετε πως χρειάζεστε ηρεμία προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις, επαφές, συνεργασίες που νιώθετε πως σας πιέζουν. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης αποφύγετε τις υποσχέσεις, φανείτε επιφυλακτικοί σε συνεργασίες αβέβαιης κατάληξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, για νέα εγχειρήματα, για συμφωνίες και για διαπραγματεύσεις, θα υπάρξουν εκνευρισμοί, οι σκέψεις και τα λόγια θα είναι μπερδεμένα, δεν θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπία, αποφύγετε τα ξεσπάσματα, δύσκολο θα είναι να ξεκαθαριστούν οι υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, ίσως να εμφανιστούν εμπόδια σε συμφωνίες και συναλλαγές. Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους συμπλέγματα. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, αποφύγετε την προσκόλληση και την εμμονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, ίσως να υπάρξουν δυσκολίες στις συνεργασίες σας. Προσοχή σε αυτά που θα σας υποσχεθούν, κρατήστε μικρό καλάθι, ενδεχομένως να προσπαθήσουν κάποιοι να σας εξαπατήσουν ή να σας καθοδηγήσουν με στόχο να εξυπηρετηθούν οι δικές τους ανάγκες και τα προσωπικά τους συμφέροντα.

ΖΥΓΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης την απογοήτευση και την εμμονή, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, ίσως να νιώσετε κουρασμένοι και αποδυναμωμένοι, καλό θα είναι να μη σταθμεύσετε στα απογοητευτικά γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, αν πρέπει οπωσδήποτε να παρθούν αποφάσεις απαραίτητο θα είναι να στηριχτείτε σε αποδείξεις και όχι σε ενδείξεις ή υποσχέσεις. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να νιώσετε πως δεν μπορούν να ικανοποιηθούν τα συναισθήματα ή οι προσδοκίες σας, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις επαγγελματικές και αισθηματικές, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, μην αφήσετε ανοιχτές υποθέσεις που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και νέα εγχειρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις συζητήσεις και στις επαφές σας δώστε μεγάλη προσοχή στα λόγια σας, αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ίσως κάποιοι να παραποιήσουν τα μηνύματα που θέλετε να αφήσετε. Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε μεθοδικά, αποφύγετε τα ρίσκα και τις ασυνήθιστες επιλογές, προστατέψτε τα ήδη κεκτημένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύσκολο θα είναι για εσάς να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, να πάρετε αποφάσεις, να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς αισθάνεστε και ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες. Στις συζητήσεις και στις επαφές σας μιλήστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαρα, αν υπάρχουν θέματα που σας κουράζουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια καλό θα είναι για την ώρα να τα αφήσετε στην άκρη.

ΙΧΘΥΣ

Στην παρούσα φάση δώστε χρόνο σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με συναλλαγές, αγοραπωλησίες, συμβόλαια, ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι συναισθηματικές εναλλαγές, δεν θα είστε σε θέση να αποφασίσετε και να κατασταλάξετε.

Πηγή: ezwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments