Αθλητισμός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Με αυτοπεποίθηση πρωταθλητή στα Playoffs

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Με αυτοπεποίθηση πρωταθλητή στα Playoffs

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον τα βλέμματα ''καρφωμένα'' στην κατάλληλη προετοιμασία εν όψει Playoffs. Ο τεχνικός των πρασίνων δηλώνει έτοιμος και αισιόδοξος για μια δύσκολη συνέχεια

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ύστερα από την επικράτηση στο Περιστέρι{2-0} δήλωσε χαρακτηριστικά:

”Σημαντική νίκη για εμάς, ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα και ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πρώτοι, το δικαιούμαστε με βάση την πορεία μας σε όλη τη σεζόν. Δεν σημαίνει βέβαια τίποτα για την εξέλιξη, είναι πολύ μικρές οι διαφορές, το πρωτάθλημα θα έχει τρομερό ενδιαφέρον. Μετά τη διακοπή δεν είχαμε καθόλου καλό ρυθμό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μου άρεσε όπως αγωνιστήκαμε. Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου σε όλη τη χρονιά. Οι καλές ομάδες έχουν δυσκολίες, το σημαντικό είναι να τις ξεπερνούν. Η θέση που βρισκόμαστε μας δίνει το δικαίωμα να παλέψουμε για το πρωτάθλημα μετά από αρκετά χρόνια”.

”Σίγουρα είναι σημαντική νίκη για εμάς. Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο. Δίκαια είμαστε πρώτοι με την εικόνα που είχαμε όλη τη σεζόν. Δεν σημαίνει τίποτα, η διαφορά είναι πολύ μικρή και θα έχει τρομερό ενδιαφέρον στα play off το πρωτάθλημα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments