Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τον άνθρωπο θα τον είχα πατήσει & θα έφταιγα, θα είχα το κρίμα στον λαιμό μου»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τον άνθρωπο θα τον είχα πατήσει & θα έφταιγα, θα είχα το κρίμα στον λαιμό μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

Η εξομολόγηση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή on air για τροχαίο περιστατικό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφερόμενη στις παθογένειες του Κράτους οι οποίες αποκαλύφθηκαν με αφορμή το δυστύχημα των Τεμπών, μίλησε για ένα περιστατικό με πεζό που διέσχιζε διάβαση στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

«Πριν δυο χρόνια, ξεκινούσαμε την εκπομπή, ήταν τέλη Αυγούστου, ψιλοάδεια η Αθήνα. Είμαι στη Μεσογείων, τέσσερις λωρίδες η Μεσογείων που τρέχουν όλοι γιατί είναι πράσινο. Είμαι στην αριστερή λωρίδα και πάω με μια ταχύτητα φυσιολογική. Δεν έτρεχα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Βλέπω ξαφνικά έναν κύριο, περνάει από τη διάβαση για τους πεζούς σαν να ήταν πράσινο. Πατάω κάτι φρένο. Λέω, τον άνθρωπο θα τον είχα πατήσει και θα έφταιγα και θα είχα και το κρίμα στον λαιμό μου. Σταματάω. Αυτός δεν κατάλαβε τίποτα και μου την είπε κιόλας ότι είναι διάβαση πεζών, στη Μεσογείων που είναι τέσσερις λωρίδες», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποτελεί ισχυρό χαρτί και σταθερή αξία στην τηλεοπτική ζούγκλα.

Χωρίς εξάρσεις και βεντετισμούς χαράσσει τον δρόμο της στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι με αξιοπρέπεια και εργατικότητα, που μεταφράζεται φυσικά και σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όμορφη, μεσογειακή, και καλλίγραμμη, μία ευχάριστη παρουσία μέσα στην καθημερινότητα και όσο κλισέ κι αν ακούγεται, έχει κατακτήσει την καρδιά των τηλεθεατών κι έχει γίνει η πρωινή συνήθειά τους.Σοβαρή κι όχι σοβαροφανής, δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί, κερδίζοντας με το χιούμορ της ακόμα και τους πλέον «δύσκολους ή «καχύποπτους» που τη γνώρισαν στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα, όπου και νεαρότερη ήταν και «ανυποψίαστη» για το «τηλεοπτικό παιχνίδι»..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments