Lifestyle

Χάρης Ρώμας: Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του μετά το Καφέ της Χαράς [vid]

Χάρης Ρώμας: Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του μετά το Καφέ της Χαράς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Χάρης Ρώμας: Αριστοκρατικός, εγωκεντρικός και κατά τη δική του άποψη ανυπέρβλητος, έχει μεγαλώσει στις πιο φίνες αριστοκρατικές αυλές.

Η επιστροφή του Χάρη Ρώμα και μάλιστα σε καθημερινή σειρά δε θα γίνει όπως τον έχουμε συνηθίσει, δηλαδή σε σειρές που δημιουργεί ο ίδιος γράφοντάς τες και πρωταγωνιστώντας σε αυτές. Αυτή τη φορά φεύγει από τον αγαπημένο του ΑΝΤ1 στο οποίο έκλεισε τον κύκλο του Καφέ της Χαράς και συμμετέχει σε μία σειρά του Open, ξεκινώντας από απόψε το βράδυ.Ο αγαπημένος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά Δική μας οικογένεια ως Αριστοτέλης Δεμούνδος και όλοι, ακόμα και το τρέιλερ της συμμετοχής του, αναρωτιούνται το ίδιο. Ποιος είναι ο Αριστοτέλης Δεμούνδος; Η απάντηση έρχεται από το Δ.Τ. της σειράς το οποίο ενημερώνει για τον μυστηριώδη ρόλο:

View this post on Instagram

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

«Ο Αριστοτέλης Δεμούνδος ζει σε έναν άλλο δικό του… παράξενο κόσμο που όλοι πρέπει να τον υπηρετούν και να τον θαυμάζουν. Το μότο του είναι «Σας έκανα την τιμή να έρθω. Υποκλιθείτε ελεύθερα!». Τους κοιτάζει όλους αφ’ υψηλού, αλλά δε φταίει αυτός… έτσι γεννήθηκε.

Αριστοκρατικός, εγωκεντρικός και κατά τη δική του άποψη ανυπέρβλητος, έχει μεγαλώσει στις πιο φίνες αριστοκρατικές αυλές. Έχει πιει κοκτέιλ με βασιλιάδες κι έχει φλερτάρει με βασίλισσες και τις κόρες τους. Μεγαλωμένος μέσα στα λεφτά, τα οποία, όσο τα είχε, τα σκορπούσε χωρίς καμία σκέψη, ενώ συχνά έκανε και φιλανθρωπίες. Όταν περπατάει φαντάζεται, ότι πίσω του τον ακολουθούν αυλικοί, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν.

View this post on Instagram

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

Έχει πάντα δίπλα του το «Παιδί», έναν αμίλητο Σωματοφύλακα, για να φροντίζει τις πεζές λεπτομέρειες με τις οποίες ο ίδιος δεν καταδέχεται να ασχοληθεί. Το αμάξι το λέει «άμαξα» και μοιάζει να γεννήθηκε σε μια άλλη εποχή, όπου έξω από τα σπίτια είναι ακόμα δεμένα άλογα και οι κυρίες κυκλοφορούν με φουρό. Δεν αγαπά τα λεφτά, απλά τον βολεύουν…

Ο Αριστοτέλης είναι αυτός που τις εποχές του μεγάλου του πλούτου είχε δανείσει χρήματα στον Σέργιο Μακρή. Είναι ο μυστηριώδης δανειστής που αναζητά ο Δημήτρης και που όπως αποκαλύπτεται από το σημείωμα του Σέργιου μπορεί να έχει ποσοστό από την εταιρεία όποτε το ζητήσει.

Και μάλλον η κρίσιμη ώρα έχει φτάσει… Πώς θα αντιμετωπίσουν τον ιδιαίτερο αυτόν καλεσμένο τα μέλη της «ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments