Αθλητισμός

Αποκάλυψη Κετσετζόγλου: “Ανησυχία για Γκαρσία-Μουκουντί”

Αποκάλυψη Κετσετζόγλου: “Ανησυχία για Γκαρσία-Μουκουντί”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ακούστε τα όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM το πρωί της Πέμπτης (16/03) για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε το πρωί της Πέμπτης (16/03) στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού, «ΣΠΟΡ FM» για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αρχικά, τοποθετήθηκε για τον θάνατο του τεράστιου, Μίμη Παπαϊωάννου: «Είναι η είδηση που κυριαρχεί, ότι έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Παπαϊωάννου. Είναι λίγο, ό,τι και να πεις. Στο ματς με την ΚΠΡ, είχε πάει ο Σταματιάδης ως βοηθός προπονητή, στον Μίμη και του είπε τα ψέματα τελειώνουν. Ή θα το χτυπήσεις εσύ το πέναλτι, ή ο Λάκης Νικολάου. Και έτσι πήγε ο Μίμης. Ήταν γενικά ένας πολύ καλός άνθρωπος, εκτός από πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ένα σύμβολο της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας από τους πυλώνες της ΑΕΚ, όπως είναι και στο γήπεδο. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ με το θέμα υγείας που είχε. Η ΑΕΚ έχει αναλάβει την τελετή. Αύριο (17/03) θα γίνει. Από τις 9 το πρωί θα είναι για λαϊκό προσκύνημα η σορός του, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 14:00 είναι η κηδεία και μετά η ταφή στο νεκροταφείο στο Μαρκόπουλο. Μας είπε και στο aek365 ο Μίμης Δομάζος, ότι είχε έρθει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο Παπαϊωάννου και είπε στον Δομάζο, ότι το Νούμερο 10 θα το φοράς εσύ. Ο Παπαϊωάννου δεν έφαγε ποτέ κόκκινη κάρτα στην καριέρα του. Μόνο τρεις κίτρινες. Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, θα είναι αφιερωμένο σίγουρα στον Μίμη Παπαϊωάννου».

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, σχολίασε τα παρακάτω: «Όπως το είχαμε προβλέψει, όντως ορίστηκε για τη Μεγάλη Τετάρτη, η ρεβάνς του Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Κύπελλο».

Για τη νίκη της ΑΕΚ με 92-78 επί της Γαλατάσαραϊ στο BCL και την πρόκριση στα προημιτελικά: «Πολύ ωραία εικόνα στο μπάσκετ. Με πολύ κόσμο είναι φοβερή έδρα τα Λιόσια. Έπαιξε ρόλο η έδρα. Η Γαλατάσαραϊ έχει μεγαλύτερο μπάτζετ. Στο τέλος όμως, λύγισε στο γήπεδο. Η ΑΕΚ πήγε στους 8. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, με τα προβλήματα που είχε. Τώρα πάει και για την 1η θέση του ομίλου. Βέβαια η Μάλαγα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στον πρώτο γύρο, τα είχε πάει καλά η ΑΕΚ. Στο τέλος λύγισε. Πλέον, με το σύστημα που υπάρχει, η 1η θέση δίνει πλεονέκτημα έδρας και στους «8». Θα δούμε βέβαια και με τον Στρέλνιεκς τι θα γίνει. Θα είναι μεγάλο πλήγμα αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός. Δεν θα μπορεί να τον αντικαταστήσει η ΑΕΚ. Ο ίδιος πιστεύει ότι έχει πάθει ρήξη αχίλλειου. Από τους χειρότερους τραυματισμούς που μπορούν να συμβούν σε έναν αθλητή. Ας ελπίσουμε να μην είναι τόσο σοβαρό. Έχει και ο Ουίλιαμς έναν τραυματισμό. Νομίζω ελαφριά θλάση. Θα δούμε. Μεγάλη νίκη, εξαιρετική ατμόσφαιρα. Έχουν βοηθήσει οι δύο αλλαγές παικτών. Ο Οριόλα είναι εκπληκτικός παίκτης σε όλα τα επίπεδα. Μαζί με τον Λεμάρ, έχει ενισχυθεί πολύ η ομάδα. Θα μπει σε άλλο μονοπάτι πλέον η ομάδα. Είχαν πληγεί και κάποιες δραστηριότητες του Μάκη Αγγελόπουλου από τον κορονοϊό. Πλέον επανέρχεται η ΑΕΚ». Για το ματς με αντίπαλο το Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη Super League: «Την Κυριακή στις 21:30 θα γίνει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Μισή ώρα μετά από όσο περιμέναμε. Δεν αλλάζει κάτι. Το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γεμίσει για μία ακόμα φορά. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός χτίζονται σε στέρεες βάσεις. Ακόμα και αν χάσουν φέτος το πρωτάθλημα, δεν σημαίνει ότι τελειώνει κάτι. Πρώτα ο Θεός, θα έχουν τους ίδιους προπονητές, έναν βασικό κορμό και θα ενισχυθούν. Θεωρώ ότι και του χρόνου θα έχουμε πολύ καλό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δείχνουν ότι έχουν μέλλον. Ας ελπίσουμε ότι θα βλέπουμε μάχες, όπως βλέπαμε και πριν από το 1996».

Για την προπόνηση και τους Λιβάι Γκαρσία και Αρόλντ Μουκουντί: «Χθες δεν προπονήθηκαν ο Γκαρσία και ο Μουκουντί. Είναι ανησυχητικό το ότι αυτό συνέβη μετά από ρεπό. Να δούμε τι θα γίνει. Επειδή θα λείπει και ο Βίντα λόγω καρτών, αν δεν τα καταφέρει ο Μουκουντί, πιθανόν να πάμε με δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, τους Μήτογλου και Τζαβέλλα. Για τον Γκαρσία, κακά τα ψέματα. Όλοι γίνονται αλλαγή, αλλά δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments