Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Κάκιστο το αγωνιστικό του πρόσωπο…και τώρα εξελίξεις

Παναθηναϊκός: Κάκιστο το αγωνιστικό του πρόσωπο…και τώρα εξελίξεις

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η νέα βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ{73-81} δημιούργησε εκ νέου προβληματισμό στους πράσινους, που μπορεί να ετοιμάζονται για μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι, όμως η σεζόν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Τα λάθη στο ”πράσινο στρατόπεδο” δεν λένε να σταματήσουν, ύστερα από  λανθασμένη διαχείριση του Χρήστου Σερέλη και γενικότερα των στελεχών της ομάδας. Εξ αρχής υπήρξε λάθος σχεδιασμός και για αυτό υπάρχει και η ακόλουθη εξήγηση.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αντιληφθεί τα λάθη του:

“Γενικά ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε σημείο πλήρης άγνοιας και δείχνει εικόνα ότι αν δεν του βγει το παιχνίδι το εγκαταλείπει πολύ νωρίς. Δεν είναι εικόνα Παναθηναϊκού να χάνει εύκολα την μπάλα, ιδιαίτερα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ίσως το πρώτο του παιχνίδι τη φετινή σεζόν με καλή άμυνα, για πρώτη φορά είδαμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν αυτό που μας έμαθε ο Πιτίνο, το ντιφλεξιον, βάζοντας τα χέρια στην μπάλα. Αλλά επιμένω ότι όσο καλός κι αν ήταν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιολογείται αυτή η εικόνα του Παναθηναϊκού. Η νίκη του ΠΑΟΚ βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα για τις θέσεις 3,4,5,6. Εκτός από τον Παναθηναϊκό σε αυτό το παιχνίδι έχασε και ο Άρης καθώς ανταγωνίζοντας τον ΠΑΟΚ στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Επίσης είδαμε καλή διαιτησία, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά που έδειχναν λίγο χαμένοι οι διαιτητές. Στη συνέχεια μπήκαν στον ρυθμό του αγώνα και ήταν πολύ καλοί.”

Το αγωνιστικό πρόσωπο που εμφανίζει ο Χρήστος Σερέλης:

Ο Σερέλης έχει μια ομάδα με την οποία δεν αισθάνεται άνετα, δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει να προσαρμοστεί ο ίδιος πάνω στην ομάδα, γιατί φαίνεται να θέλει να προσαρμόσει την ομάδα στη δική του φιλοσοφία. Το πρόσφατο και σχετικά σύντομο πέρασμα του ο Ράντονιτς δεν το κατάφερε, δε νομίζω όμως να το καταφέρει ούτε ο Σερέλης.

Τα στοιχεία που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός:

Ήταν και πάλι η μοναδική αξιόπιστη λύση στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Μήπως θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να χτίσει γύρω από τον Μπέικον αντί να προσπαθήσει να τον προσαρμόσει σε παίκτη ομάδας; Ο Μπέικον είναι για να παίζει η ομάδα για αυτόν και όχι να “θυσιάζεται” για την ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments