Lifestyle

Μπέττυ Μαγγίρα: Δείτε πως ήταν Σταρ Θράκης το 1991 [pics]

Μπέττυ Μαγγίρα: Δείτε πως ήταν Σταρ Θράκης το 1991 [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: KoolNews.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: Η τρυφερή ανάρτηση για τον άντρα της Δημήτρη Μάζη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να μοιραστεί με το κοινό φωτογραφίες από τα παλιά. Και μάλιστα από την εποχή που ήταν μοντέλο και είχε ξεχωρίσει στην πασαρέλα. Την αναζήτηση των φωτογραφιών θέλησε να την μοιραστεί με τους φίλους της στα social και ιδιαίτερα τους ακόλουθούς της στο Instagram. Όπως έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της, οι φωτογραφίες ανέβηκαν με αφορμή εκείνες του συζύγου της. «Κι επειδή… πολλά γράψατε για τον «παιδαρο» στο χτεσινό μου ποστ, δείτε τι «πήρε»!!».

View this post on Instagram

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Στις φωτογραφίες, η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίζεται φορώντας μονάχα ένα μαύρο κορμάκι, μαύρες γόβες και μία κόκκινη… μπέρτα. «Σταρ Θράκης ’91!!!!! 😂😂😂😂😂😂😂 Κι αν είναι η μπερτα μου, τσαλακωμεεενηηηηη», συμπλήρωσε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, είναι αυτό που θα έλεγε κανείς one woman show…

Η καλλιτεχνική πορεία της λίγο πολύ προδιαγεγραμμένη, αφού η ενασχόλησή της με τον χώρο του θεάματος ξεκινάει πολύ πίσω στον χρόνο, από τα παιδικά χρόνια της… Έντονη προσωπικότητα, εκρηκτικός χαρακτήρας και μεσογειακά χαρακτηριστικά, με ένα πολύπλευρο ταλέντο που δεν μπαίνει σε καλούπια, και γι’ αυτό δεν μπορεί να της αποδοθεί μία και μόνο ιδιότητα…Έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις σε διάφορες μορφές της τέχνης, καλλιτεχνικά ωστόσο δεν ακολουθεί την πεπατημένη.

Δεν ασχολείται μόνο με ένα είδος και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται και να ελίσσεται σε έναν δύσκολο επαγγελματικά χώρο… Φέτος επέλεξε να δοκιμαστεί σε έναν τελείως κόντρα ρόλο…αυτόν της πρωινής παρουσιάστριας!

Η Μπέττυ Μαγγίρα, λυγερόκορμη και με αναλογίες μοντέλου…Ναι και το μόντελινγκ προστέθηκε κι αυτό στο βιογραφικό της, ανήκει στις πλέον καλοντυμένες και σικάτες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης…

Δεν συνηθίζει τις “αποκαλυπτικές” εμφανίσεις, διατηρώντας λίγο και το “μυστήριο” της θηλυκής πλευράς της, αλλά σίγουρα όταν το κάνει προκαλεί …καρδιοπάθειες..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments