Lifestyle

Μπέττυ Μαγγίρα: Της κλέψανε το άμαξι έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα

Μπέττυ Μαγγίρα: Της κλέψανε το άμαξι έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: «Τρίτη και 13 σήμερα. Χθες τράκαρα το αυτοκίνητο στη γκαραζόπορτα. Σήμερα το πρωί κατεβαίνω κάτω από το σπίτι και το αυτοκίνητο απλά έλειπε. Πάει το αυτοκίνητο»

Η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία την Δευτέρα αποκάλυψε ότι τράκαρε το αυτοκίνητό της, πριν πάει την κόρη της στο σχολείο πρώτη μέρα, σήμερα εξομολογήθηκε ότι της έκλεψαν το όχημα που είχε παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι της στη Γλυφάδα.

View this post on Instagram

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

«Καλή εβδομάδα, που δεν ξεκίνησε καλά με ανάδρομο, όλα λάθος. Δεν πειράζει όμως» ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια στην έναρξη.

«Τρίτη και 13 σήμερα. Χθες τράκαρα το αυτοκίνητο στη γκαραζόπορτα. Σήμερα το πρωί κατεβαίνω κάτω από το σπίτι και το αυτοκίνητο απλά έλειπε. Πάει το αυτοκίνητο, πάει το πουλί, το χελιδόνι. Μόνη έχω μείνει εδώ πέρα» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Χρησιμοποίησε και το e-pass μου, θέλω να σας πω. Καμία τσίπα. Είναι σοκαριστικό το γεγονός, να κοιτάς και να κοιτάς και να λες αποκλείεται, κάποιος μου κάνει πλάκα» συμπλήρωσε για όλο αυτό που ζει.

Η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε πως «πάντα οι πρεμιέρες έχουν άγχος, όπως και στο θέατρο όταν ξεκινάμε έχουμε άγχος και σε όλες τις πρεμιέρες έχουμε άγχος. Το άγχος όμως το δημιουργικό που θέλεις όλα να πάνε καλά, να μην πεις τίποτα περίεργο, να μην κάνεις κανένα σαρδάμ περίεργο και γενικώς όλα τα περίεργα. Είχα χρόνια να κάνω κάτι τέτοιο. Πρωινό δεν είχα ξανακάνει, το ζωντανό όμως δεν με χάλασε μιας και έχω ξανακάνει. Είναι λίγο διαφορετική η θεματολογία αλλά επειδή θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου και τα παρακολουθούσα στην τηλεόραση, δεν θεωρώ ότι είναι τελείως εκτός από εμένα. Απλά δεν με είχαν δει να το κάνω αυτό το πράγμα».

«Φέτος πολλές οι αλλαγές… Έτσι για να μην βαριόμαστε! Εγώ λέω πως ο ανταγωνισμός είναι καλός, σε κάνει να προσπαθείς παραπάνω, σε κάνει καλύτερο και σε εξελίσσει. Δεν είναι αγχωτικό, νομίζω ότι μοιράζεται πια πάρα πολύ η πίτα».

«Δηλαδή δεν μπορεί κανένας να κάνει τεράστια νούμερα όπως μπορεί να γίνονταν άλλες χρονιές γιατί είναι πάρ;α πολλά πια τα πρωινά. Οπότε όλοι θα μοιραζόμαστε. Θα πάρει άλλος μικρό μερίδιο και άλλος μεγαλύτερο» πρόσθεσε, ακόμα, η Μπέττυ Μαγγίρα στο ψυχαγωγικξό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments