Ζώδια

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/3 – 26/3/2023

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/3 – 26/3/2023

Πηγή Φωτογραφίας: Pinterest

Την είσοδο της άνοιξης θα υποδεχτούμε αυτή την εβδομάδα, και μαζί της τη νέα Αστρολογική χρονιά. Οι πλανητικές αλλαγές που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα θα βάλουν ουσιαστικά την σφραγίδα τους στα πολύ σημαντικά γεγονότα τα οποία θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια και θα αλλάξουν την ζωή μας ριζικά

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού , Εαρινή Ισημερία, η οποία θα δώσει το σύνθημα ότι η άνοιξη έφτασε, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η Νέα Σελήνη που θα σχηματιστεί στο ζώδιο του Κριού φωτογραφίζει με τον καλύτερο τρόπο την νέα εποχή που ξεκινά. Το σημαντικότερο όμως γεγονός της εβδομάδας είναι η 1η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα αλλάξει ριζικά τη ζωή μας τα επόμενα 20 χρόνια.

Ενώ στα τέλη της, ο Άρης μετά από περίπου 8 μήνες , θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στους Διδύμους και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου. Ωστόσο, εξίσου σημαντικές είναι και οι όψεις που θα σχηματιστούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αυτές είναι οι συναντήσεις του Ερμή και του Ήλιου σε όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα. Στο επίκεντρο των γεγονότων αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) οι οποίοι και θα κληθούν να κάνουν νέα ξεκινήματα, καθώς για αυτά τα ζώδια ξεκινά μια νέα εποχή, αφού έχουν πάρει τα μαθήματα του Πλούτωνα .

Μια νέα εποχή όμως ξεκινά και για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) οι οποίοι τα επόμενα 20 χρόνια θα κληθούν να αλλάξουν την Κοσμοθεωρία τους. Ενώ πιο ήρεμοι θα είναι από τα τέλη της εβδομάδας οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) οι οποίοι θα απαλλαγούν από την πίεση του Άρη.

Την Κυριακή 19/03 Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να συγκεντρωθούν στους στόχους τους τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι της τελευταίας ημέρας. Επίσης την ίδια ημέρα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα εγκαινιάσει μια περίοδο τόλμης και εξωστρέφειας, και θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 20/03 Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα βοηθήσει να ανακτήσουν τον αυτοέλεγχο και να δουλέψουν με υπομονή και επιμονή για την επιτυχία των στόχων τους τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι της τελευταίας ημέρας. Επίσης λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, Εαρινή Ισημερία, θα εγκαινιάσει επίσημα την άνοιξη και μαζί την φετινή γενέθλια χρονιά των Κριών. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

Την Τρίτη 22/03 Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Κριού, μια νέα Σελήνη η οποία θα ωθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των δύο πρώτων ημερών.

Την Τετάρτη 22/03 Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει το χαμόγελο, την καλή διάθεση και την αισιοδοξία των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, ενώ μπορεί να παρασύρει σε υπερβολές τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 23/03 Η 1η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, σηματοδοτεί την αλλαγή της Κοσμοθεωρίας των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), μέσα από την οποία θα απαλλαγούν από παλιές συνήθεις και παρωχημένες αντιλήψεις.

Την Παρασκευή 24/03 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την γοητεία ενώ υπόσχεται ότι θα περάσουν όμορφα τόσο τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) όσο και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 25/03 Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα και των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), από την άλλη πλευρά θα γεμίσει με άγχος και έντονη πίεση τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ενώ την Κυριακή 26/03 Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των δύο πρώτων ημερών.

Πηγή: oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments