Global News

Le Figaro: Ο Πούτιν χαιρετίζει την προθυμία της Κίνας για «εποικοδομητικό ρόλο» στην Ουκρανία

Le Figaro: Ο Πούτιν χαιρετίζει την προθυμία της Κίνας για «εποικοδομητικό ρόλο» στην Ουκρανία

Πηγή Φωτογραφίας: South China Morning Post

« Χαιρετίζουμε την προθυμία της Κίνας να παίξει εποικοδομητικό ρόλο στην επίλυση της κρίσης » στην Ουκρανία, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε άρθρο που γράφτηκε για κινεζική εφημερίδα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαιρέτισε την Κυριακή  την προθυμία της Κίνας να παίξει εποικοδομητικό ρόλο στη διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, καθώς το Πεκίνο επιδιώκει να καθιερωθεί ως μεσολαβητής μεταξύ Μόσχας και Κιέβου. « Χαιρετίζουμε την προθυμία της Κίνας να παίξει εποικοδομητικό ρόλο στην επίλυση της κρίσης » στην Ουκρανία, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε άρθρο που γράφτηκε για κινεζική εφημερίδα και δημοσιεύτηκε από το Κρεμλίνο, την παραμονή της επίσκεψης του Κινέζου ηγέτη Σι Τζινπίνγκ στη Ρωσία.

« Οι ρωσο-κινεζικές σχέσεις έχουν φτάσει στο υψηλότερο σημείο της ιστορίας τους και συνεχίζουν να δυναμώνουν », πρόσθεσε ο ηγέτης του Κρεμλίνου.  Η ποιότητα των δεσμών μεταξύ Μόσχας και Πεκίνου είναι « ανώτερη από αυτή των πολιτικών και στρατιωτικών συνδικάτων της εποχής του Ψυχρού Πολέμου », εκτίμησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments