Αθλητισμός

Λαρεντζάκης σε Πάπας παίζοντας Call Of Duty: «Ξύπνα βρε μαλ@@@α»

Λαρεντζάκης σε Πάπας παίζοντας Call Of Duty: «Ξύπνα βρε μαλ@@@α»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Ολυμπιακός φημίζεται για τη «χημεία» του εντός παρκέ. Πολλές φορές και εκτός παρκέ. Όμως όταν η κουβέντα πάει στο «Call Of Duty» τότε χρειάζεται πολλή δουλειά για τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Τζορτζ Πάπας.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού έκλεψαν την παράσταση στο stream που έκαναν στο Twitch παίζοντας το γνωστό video game, Call Of Duty.

Όχι τόσο για τη «συνεργασία» τους ενός παιχνιδιού, όσο για τους διαλόγους που ακούστηκαν. Για την ακρίβεια ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έψαλλε μερικά… γαλλικά στον Τζορτζ Πάπας ο οποίος αφού τα… έριξε στον συμπαίκτη του, στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι έκανε τα… λαθάκια του.

Ιδού ο διάλογος

Πάπας: «Πάνω, πάνω. Είναι δύο»

Λαρεντζάκης: «Έρχονται»

Πάπας: «Θεε μου. Κοίτα τους»

Λαρεντζάκης: «Ρε μαλ…α Πάπας, μην πηγαίνεις εκεί»

Πάπας: «Αυτό είναι δικό σου λάθος, όχι δικό μου. Λάρι πρέπει να δουλέψουμε στην χημεία μας»

Λαρεντζάκης: «Ξύπνα βρε μαλ….α. Ξύπνα».

Πάπας: «Τι σημαίνει το ξύπνα;»

Λαρεντζάκης: «Wake Up».

Πάπας: «Έχεις δίκιο, πρέπει να γίνω καλύτερος».

Υπογράφουν άμεσα Αμερικανό οι Αγγελόπουλοι – Top NBAer!

Και πάνω από όλα οι νταμπλούχοι θέλουν να έχουν και του χρόνου στο ρόστερ τους τον Σάσα Βεζένκοφ. Δεν είναι, όμως, στο χέρι τους να τον κρατήσουν. Αν δοθεί το αντίτιμο, που υπάρχει στο συμβόλαιο των δύο πλευρών, ο Βεζένκοφ θα πάει στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς. Κάτι, που θα είναι τεράστιο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό.

Ελληνας παίκτης να καλύψει το κενό του δεν υπάρχει. Ξένος θα βρεθεί καθώς η αγορά είναι πλούσια, αλλά την ίδια ώρα θα υπάρχει θέμα με τις θέσεις των Ελλήνων παικτών. Δεν υπάρχουν αρκετοί Ελληνες παίκτες υψηλής ποιότητας για να πάρει ο Ολυμπιακός. Ο Παπαπέτρου είναι αδύνατον να απασχολήσει, του Μήτογλου είναι άγνωστο το μέλλον, ο Ρογκαβόπουλος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και πάει λέγοντας.

Ξένο, όμως, φυσικά και θα βρει η ομάδα του Πειραιά, αν και στην Ευρωλίγκα δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοιος. Του επιπέδου, δηλαδή, του Βεζένκοφ. Προφανώς το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στο ΝΒΑ, εκεί, όπου οι επιλογές είναι περισσότερες. Ενας παίκτης σαν τον Μόριτζ Βάγκνερ των Ορλάντο Μάτζικ θα ήταν ταμάμ για τους Πειραιώτες αν και τέτοια ονόματα δεν είναι εύκολο να έρθουν στην Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments