Lifestyle

Τάσος Μπουγάς: «Όχι και να πάρω τηλέφωνο τη Νατάσα Θεοδωρίδου να την ρωτήσω τι θα πω»

Τάσος Μπουγάς: «Όχι και να πάρω τηλέφωνο τη Νατάσα Θεοδωρίδου να την ρωτήσω τι θα πω»

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

Τάσος Μπουγάς: «Μη συγκρίνουμε τώρα τη βούρτσα με κάτι άλλο…»

Το «Φεγγάρι» το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους που έγινε τεράστια διαχρονική επιτυχία από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, πλέον ακούγεται παραφρασμένο σε διαφήμιση μεγάλου πολυκαταστήματος, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τάσος Μπουγάς. Η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι δυσαρεστημένη από αυτή την εξέλιξη, καθώς κανένας δεν την ενημέρωσε γι’ αυτόΜιλώντας στο Πρωινό, ο Τάσος Μπουγάς, πάντως, έχει τελείως άλλη άποψη. «Γιατί να την πάρω τη Θεοδωρίδου; Η Θεοδωρίδου και η κάθε μία Θεοδωρίδου ή ο κάθε τραγουδιστής δεν έχουν καμία σχέση. Σχέση έχουν μόνο να πουν το τραγούδι που θα τους δώσει ο συνθέτης. Να ρωτήσω εγώ κάποιον; Την παραδέχομαι σαν καλή τραγουδίστρια, αλλά όχι να την πάρω και τηλέφωνο να την ρωτήσω τι θα πω. No way!», λέει χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ (@mpougas.tasos)

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την μετάδοση των δηλώσεων, σχολίασε: «Όλο αυτό το πανηγυράκι που γίνεται είναι υποτιμητικό για την Θεοδωρίδου. Δεν είναι η κάθε Θεοδωρίδου, η Θεοδωρίδου είναι μία και είναι η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια. Μη συγκρίνουμε τώρα τη βούρτσα με κάτι άλλο…».

Ερωτηθείσα για το θέμα η Κατερίνα Στανίση, είπε: «Για ποιο λόγο νιώθει θιγμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου; Διαφήμιση είναι…».

«Έχει ανάγκη η Θεοδωρίδου να ακούγεται το «Φεγγάρι» από τον Μπουγά; Ειλικρινά, το λες και το πιστεύεις;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments