Αθλητισμός

Ελλάδα – Λιθουανία: Η ΕΠΟ κλείνει για λόγους ασφαλείας τρεις θύρες στην OPAP Arena

Ελλάδα – Λιθουανία: Η ΕΠΟ κλείνει για λόγους ασφαλείας τρεις θύρες στην OPAP Arena

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι θα παραμείνουν κλειστές τρεις θύρες της «OPAP Arena» στη φιλική αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδος κόντρα στη Λιθουανία (27/3, 19:00).

Η «OPAP Arena» είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί μετά την ΑΕΚ και την Eθνική Ελλάδος, στο πρώτο της παιχνίδι που θα δώσει στο νέο της σπίτι.

Η Γαλανόλευκη θα αγωνιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια στο φιλικό με αντίπαλο τη Λιθουανία (27/3, 19:00) και η ΕΠΟ εξέδωσε λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων, γνωστοποιώντας ότι θα παραμείνουν κλειστές τρεις θύρες (16, 18, 26) για λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι στον φιλικό αγώνα Ελλάδα-Λιθουανία (Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, 19:00), ο οποίος θα διεξαχθεί στο OPAP Arena, θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας οι θύρες 16, 18 και 26 του γηπέδου

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια στις θύρες αυτές, τα εισιτήριά τους ισχύουν κανονικά και θα μεταφερθούν ως εξής:

Από τη θύρα 16 στη θύρα 14 Από τη θύρα 18 στις θύρες 3 και 6 Από τη θύρα 26 στις θύρες 3 και 6

Για περαιτέρω πληροφορίες οι φίλαθλοι μπορούν να αποστέλλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]»

Θλάση ο Κουρμπέλης, δεν πάει με την Εθνική στο Φάρο

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην Εθνική Ελλάδας, μία ημέρα πριν από το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024.

Όπως έγινε γνωστό, δεν θα ταξιδέψει για την Πορτογαλία ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό.

Όπως αναφέραμε ο Κουρμπέλης δεν θα ταξιδέψει για την Πορτογαλία με την αποστολή της Εθνικής ομάδας η οποία αναχωρεί στις 11 το πρωί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας για την Πορτογαλία, όπου αύριο θα ξεκινήσει η πορεία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο σε ενάμιση χρόνο θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Σε ό,τι αφορά τις σκέψεις του Γκουστάβο Πογέτ, θόλωσε και πάλι τα νερά. Έχει, πάντως, διλήμματα για το δεξί άκρο της άμυνας, όπου διεκδικούν μία θέση Μπάλντοκ και Ρότα, αλλά και για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Έκανε διάφορες δοκιμές για τα εξτρέμ, ενώ για την κορυφή της επίθεσης «παίζουν» Παυλίδης και Γιακουμάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments