Global News

CNBC: Αύξηση – έκπληξη του βρετανικού πληθωρισμού

CNBC: Αύξηση – έκπληξη του βρετανικού πληθωρισμού

Πηγή Φωτογραφίας: The London Economic

Ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο εκτινάχθηκε απροσδόκητα τον Φεβρουάριο, καθώς οι λογαριασμοί τροφίμων και ενέργειας συνέχισαν να εκτοξεύονται, ασκώντας περαιτέρω πίεση στα νοικοκυριά.

Ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο εκτινάχθηκε απροσδόκητα τον Φεβρουάριο, καθώς οι λογαριασμοί τροφίμων και ενέργειας συνέχισαν να εκτοξεύονται, ασκώντας περαιτέρω πίεση στα νοικοκυριά. Τα βρετανικά νοικοκυριά συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν υψηλούς λογαριασμούς τροφίμων και ενέργειας. Τα βρετανικά νοικοκυριά συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν υψηλούς λογαριασμούς τροφίμων και ενέργειας, ενώ οι εργαζόμενοι σε διάφορους κλάδους έχουν ξεκινήσει μαζικές απεργίες τους τελευταίους μήνες. Τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν μια εικόνα της βρετανικής οικονομίας.

Ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο εκτινάχθηκε απροσδόκητα τον Φεβρουάριο, καθώς οι λογαριασμοί τροφίμων και ενέργειας συνέχισαν να αυξάνονται, ασκώντας περαιτέρω πίεση στα νοικοκυριά. Σχετικά επενδυτικά νέα πριν από 15 ώρες Ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του κόστους στέγασης των ιδιοκτητών (CPIH) αυξήθηκε κατά 9,2% τους 12 μήνες έως τον Φεβρουάριο του 2023, από 8,8% τον Ιανουάριο. Υψηλό των τελευταίων ετών το11,1% Τα βρετανικά νοικοκυριά συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν υψηλούς λογαριασμούς τροφίμων και ενέργειας, ενώ οι εργαζόμενοι σε διάφορους κλάδους έχουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments