Lifestyle

Μαριέττα Χρουσαλά: Χλιδή δίχως όρια στα γενέθλια της

Μαριέττα Χρουσαλά: Χλιδή δίχως όρια στα γενέθλια της

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Μαριέττα Χρουσαλά: Η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε 40, τα γιόρτασε στο Κάιρο και τα σχόλια πήραν φωτιά κάτω από την ανάρτησή της.

Είναι εδώ και λίγες ώρες που τα 40ά γενέθλιά της έχουν γίνει το απόλυτο talk of the town. Η Μαριέττα Χρουσαλά αποφάσισε να τα γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι στο Κάιρο, με πολλούς διάσημους να δίνουν το παρών για να την τιμήσουν.

View this post on Instagram

A post shared by Marietta Chrousala (@mariettachrousala)

Η Μαριέττα Χρουσαλά είχε καλέσει πολλούς λαμπερούς καλεσμένους. Ανάμεσά τους οι Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, η Καλομοίρα, η Mary Vitinaros, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Κατερίνα Καινούργιου και πολλοί ακόμα κοντινοί της άνθρωποι.

Τα έξοδα για το ταξίδι και τη διαμονή, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΙ, ήταν των καλεσμένων, με τη Μαριέττα Χρουσαλά να καλύπτει τα έξοδα των δύο μεγάλων party και της ξενάγησης στο μουσείο.Η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε στιγμιότυπα από το λαμπερό party, με αρκετούς να την επαινούν και πολλούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους. «Θα λατρεύω πάντα αυτή τη στιγμή» σχολίασε η Μαριέττα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Να είσαι χιλιόχρονη και ευτυχισμένη, να χαίρεσαι το σπιτικό σου! ΑΛΛΑ το τερμάτισες με την… κορώνα!!! Έλεος», «Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει», «Ως προς τι όλο αυτό», «η όλη εικόνα και η επιτήδευση, μόνο αυτό δεν δείχνει», « ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

H μακιγιέρ του μοντέλου δημοσίευσε ένα video, με την εορτάζουσα να είναι ομολογουμένως εκθαμβωτική. Το αποκαλυπτικό φόρεμα σε καφέ-χρυσό χρώμα συνδυάστηκε με ένα μεγάλο headpiece με τη Μαριέττα Χρουσαλά να θυμίζει βασίλισσα της Αιγύπτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments