Οικονομία

Καλάθι του νονού: Κατατέθηκε χθες το βράδυ η τροπολογία στη Βουλή -Πότε ξεκινά και πόσο θα διαρκέσει

Καλάθι του νονού: Κατατέθηκε χθες το βράδυ η τροπολογία στη Βουλή -Πότε ξεκινά και πόσο θα διαρκέσει

Πηγή Φωτογραφίας: Infokids.gr

Από τις 29 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου θα τεθεί σε λειτουργία το «Καλάθι του Νονού» στο οποίο θα ενταχθούν παιδικά παιχνίδια, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή.

Από τις 29 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου θα τεθεί σε λειτουργία το «Καλάθι του Νονού» στο οποίο θα ενταχθούν παιδικά παιχνίδια, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή. Με την ίδια τροπολογία ρυθμίζονται ζητήματα καταβολής φόρου εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων ενώ αποσαφηνίζεται πώς φορολογούνται και οι αποζημιώσεις ευρωβουλευτών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους η προωθούμενη τροπολογία προβλέπει μεταξύ άλλων:

Λειτουργία για το οριζόμενο χρονικό διάστημα (29/3 – 15/4), παρατηρητηρίου τιμών παιδικών παιχνιδιών για το «Καλάθι του Νονού».

Επίσης, το ακαθάριστο εισόδημα από μισθωτή εργασία και συντάξεις περιλαμβάνει και τις αποζημιώσεις και συντάξεις τις οποίες λαμβάνουν οι ευρωβουλευτές.

Καταβάλλεται σε 8 ισόποσες δόσεις, ο φόρος εισοδήματος του φορολογικού έτους 2022 των νομικών και φυσικών προσώπων.

Τέλος παρέχεται σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων μέχρι την 31.7.2023 η έκπτωση 3% στο συνολικό ποσό του φόρου συμπεριλαμβανομένων των οφειλών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments