Αθλητισμός

Υπόκλιση Έλληνα τεχνικού για παίκτη του ΠΑΟΚ – “Θα πληρώσουν αδρά”

Υπόκλιση Έλληνα τεχνικού για παίκτη του ΠΑΟΚ – “Θα πληρώσουν αδρά”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός ο οποίος αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά και στάθηκε συγκεκριμένα σε έναν εξ αυτών τονίζοντας ότι θα "γράψει" ιστορία.

Περικλής Αμανατίδης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, του οποίου η ομάδα είχε δεχθεί δύο γκολ από τον Στέφανο Τζίμα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ικανότητα του νεαρού παίκτη να βρίσκει δίχτυα, την συχνότητα που το πετυχαίνει αλλά και γενικότερα το μέλλον των νέων παιδιών που βγαίνουν από τις ακαδημίες.

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τόσοι σκάουτερ που έρχονται να δούνε τον Στέφανο Τζίμα, γιατί είναι μια εξαιρετική περίπτωση με ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που σπανίζει. 

Έχει να κάνει με τι συχνότητα που βάζει τα γκολ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει να βγάλει  πολλά χρόνια έναν τέτοιο παιδί που έχει τόσο καλή σχέση με τα γκολ. Πρόκειται για τον πιο εμπορικό παίκτη, στοιχείο που λατρεύουν οι σκάουτερ.Το γκολ το πληρώνουνε χρυσάφι».

Για τους λόγους που οι σκάουτερ κάνουν «παρέλαση» στα γήπεδα για χάρη του:« Για δύο λόγους οι ξένες ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν πολλά χρήματα. Το ένα είναι η ηλικία του και το άλλο , που το έχει έμφυτο, είναι το γκολ.Το πόσα λεπτά χρειάζεται για να κάνει μια φάση.

Οι πρώτες φάσεις και τα αγγίγματα με την μπάλα είναι πάντα επιθετικά, από την πρώτη στιγμή που μπαίνει μέσα στο γήπεδο. Αυτό το στοιχείο το έχει ως έμφυτο, το ότι έχει πολύ καλή σχέση με το γκολ. Είναι κάτι πολύ σπάνιο για την ηλικία του. Αυτό θα πληρώσουν πολύ αδρά οι σκάουτερ».

Για το ρόλο που έπαιξε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ στην «ανάδειξη» του παίκτη: «Ο παίκτης αυτός έχει προλάβει τις εξελίξεις για τον εαυτό του. Το ότι ο Θέος του έδωσε να χτυπήσει το πέναλτι, σημαίνει ότι μπορεί να το υποστηρίξει ως προσωπικότητα. Όλα ξεκινάνε από την ομάδα του, ότι δηλαδή τον εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος. Ο προπονητής το βλέπει καθαρά ότι μπορεί. Βγαίνει από τον κατάλογο των πιτσιρικάδων, γιατί έχει την εμπιστοσύνη της ομάδας και του προπονητή του για να μπει και να κερδίσει το παιχνίδι».

Τέλος, στάθηκε γενικότερα στα νέα «διαμάντια» που γεννά το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ο Τζίμας, ο Κωνσταντέλιας και όλα τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, αλλά και των άλλων ομάδων μας βοηθάνε να φύγουμε από την τοξικότητα. Αυτά τα παιδιά «διαμάντια» μας βγάζουν από αυτό το αρνητικό κλίμα. Έχουν ένα άστρο που θα τους πάει μπροστά. Αυτό δεν μπορεί να σταματήσει από κανένα διαιτητή, από κανέναν παράγοντα και από κανένα τοξικό πρωτάθλημα», είπε ο Περικλής Αμανατίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments