Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο του Πασχαλάκη έως το 2024

Ολυμπιακός: Ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο του Πασχαλάκη έως το 2024

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών και η ρήτρα ενός ακόμα χρόνου στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ενεργοποιήθηκε.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σεπτέμβριου του 2022 τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο 33χρονος γκολκίπερ είχε υπογράψει συμβόλαιο {1+1} έτους με τους ερυθρόλευκους.

Ο Πασχαλάκης ολοκλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς η οψιόν του συμβολαίου του ενεργοποιήθηκε. Με αυτόν τον τρόπο η συνεργασία του με τους Πειραιώτες ξεκίνησε να επεκτείνεται αυτόματα έως και το καλοκαίρι του 2024.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας είναι από τα πιο βασικά ”γρανάζια” του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Είναι από τους πολυτιμότερους των Πειραιωτών και έχει προσφέρει τα μέγιστα στη μάχη για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Έχει πραγματοποιήσει πολύ δυνατές και καθοριστικές εμφανίσεις, ενώ σε επίπεδο αποκρούσεων είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Stoiximan Super League.

Φέτος, έχει αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη σε 14 περιπτώσεις. Έχει δεχθεί μόλις οκτώ γκολ, τα επτά στο πρωτάθλημα, το ένα στη διοργάνωση του Europa League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments