Ειδήσεις

“Μπαμ” από Ισπανία για Ολυμπιακό – Νέος “Μαρσέλο” στο Λιμάνι

“Μπαμ” από Ισπανία για Ολυμπιακό – Νέος “Μαρσέλο” στο Λιμάνι

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Μπορεί το... πείραμα με τον Μαρσέλο να μην πέτυχε στον Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν κλείσει την πόρτα στις μεγάλες μεταγραφές

Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοδέλιδο του Πρωταθλητή υπάρχει σύνδεση με τον Ίσκο, που έχει κάνει σημαντική καριέρα με τη Ρεάλ μαδρίτης, το περασμένο καλοκαίρι είχε πάει στη σεβίλλη, και τώρα βρίσκεται χωρίς ομάδα.

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή, όπως και όλα τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα, εδώ:

Μαρινάκης: «Τη λευτεριά την κατακτάς με αγώνες και δεν στη χαρίζει κανείς»

Ο ισχυρός άνδρας του ΟλυμπιακούΒαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα προσωπικά του social media για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο αγώνας των Ελλήνων αποτελεί  για όλους πηγή δύναμης.

Αναλυτικά:

«Η 25η Μαρτίου και ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των ηρώων, των Ελλήνων, θα είναι πάντα  για όλους πηγή δύναμης και θα υπενθυμίζει ότι αιώνια δίπλα μας θα στέκουν οι άγιοι του Ελληνισμού. Ο Καραϊσκάκης, ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς, ο Παπαφλέσσας, ο Κανάρης.

Παντοτινοί συμπολεμιστές μας και φωνή της συνείδησης μας, δίπλα μας για να μας εμπνέουν να κάνουμε το κάτι παραπάνω, δίπλα μας για να μας θυμίζουν ότι τη λευτεριά την κατακτάς με αγώνες και δεν στη χαρίζει κανείς!

Ζήτω η Ελλάδα!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments