Lifestyle

Μύλος… έγιναν οι μπλε: «Όπως γουστάρω θα σου μιλάω… τσόφλια» – Αποχώρησε ο Νικήτας

Μύλος… έγιναν οι μπλε: «Όπως γουστάρω θα σου μιλάω… τσόφλια» –  Αποχώρησε ο Νικήτας
Οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας, η ασυλία, η αδιαθεσία του Ιωαννίδη και οι τρεις υποψήφιοι - Χαμός μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας

Ο Νικήτας Φιλιππάκης είναι ο παίκτης που κρέμασε την ποδιά του και αποχώρησε από το MasterChef. Οι 17 διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μαγειρικής του Star κλήθηκαν να ετοιμάσουν πιάτα για την ομαδική δομιμασία στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, 35 αξιωματικοί ψήφισαν το μενού της κόκκινης ομάδας, ενώ 16 της μπλε ομάδας. Έτσι η νίκη πήγε στους «Κόκκινους» με αρχηγό των Γιώργο Πορφύρη.

Οι «Κόκκινοι» έδωσαν ασυλία στον Κωνσταντίνο, τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Ο αρχηγός των «Μπλε» έπρεπε με τη σειρά του να δείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Κόκκοτας είπε το όνομα του Αλέξανδρου, λέγοντας ότι τον πρόσβαλε με τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, ο Αλέξανδρος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. «Μετά θα λέτε ότι είμαι τρελός… φλούδες όλοι!», φώναζε στους συμπαίκτες του. «Τσόφλια, Σιχάματα…», είπε ο διαγωνιζόμενος στον Κωνσταντίνο, που του έλεγε να μην τον προσβάλλει. «Όπως γουσταρω θα μιλάω! Δε θα μου πεις πως θα μιλάω», φώναζε ο Αλέξανδρος στον Κωνσταντίνο. Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος το μάζεψε ζητώντας του συγγνώμη.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον καταξιωμένο chef, Μανώλη Παπουτσάκη, ο οποίος έφερε ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη και άρτια τεχνική εκτέλεση.

Αφού αντέγραψαν το πιάτο του Μανώλη Παπουτσάκη, Νικήτας, Αλέξανδρος και Δημήτρης κλήθηκαν να ακούσουν τη βαθμολογία τους από τους κριτές και τον guest chef.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments