Ελλάδα

Εύβοια: Πυρκαγιές και σύλληψη για εμπρησμό

Εύβοια: Πυρκαγιές και σύλληψη για εμπρησμό

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο στον υπαίτιο…

Άμεσα ανταποκρίθηκαν σε κλήση για πυρκαγιά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία εθελοντές της Αμαρύνθιας Άρτεμις σε δυο συμβάντα το απόγευμα της Κυριακής 26/3/2023.

Συγκεκριμένα στην θέση Άγιος Δημήτριος στην περιφερειακή κοινότητα Γυμνό Εύβοιας του Δήμου Ερέτριας εκδηλώθηκαν δυο μικρές εστίες φωτιάς εν υπαίθρω και άμεση ήταν η συμβολή των εθελοντών όπου συνέδραμαν την πυροσβεστική υπηρεσία να τεθεί υπό έλεγχο.

«Αρκετές πυρκαγιές που εκδηλώνονται οφείλονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην ανθρώπινη δράση ή αμέλεια», σημειώνουν οι εθελοντές.

Εντωμεταξύ την Κυριακή είχαμε και μία σύλληψη ενός άνδρα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Κύμης, ως υπαίτιο πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στην περιοχή της Τ.Κ. Μονοδρίου, του δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην Εύβοια.

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης..

 Γεωργία Κούκη/politic.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments