Αθλητισμός

«Πεδία βολής θα γίνουν οι εξέδρες – Σε άλλη χώρα θα είχαν αποβληθεί δια παντός»

«Πεδία βολής θα γίνουν οι εξέδρες – Σε άλλη χώρα θα είχαν αποβληθεί δια παντός»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Η επεισοδιακή σύσκεψη της ντροπής των «6» συνεχίζεται στον Πρωινό Τύπο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΛΑΚΗΣ – SPORTDAY

Όλοι αναρωτιόμαστε τι θα γίνει στις επόμενες αγωνιστικές αν οι διαιτητές εξακολουθούν να είναι όπως και στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Ποιος θα συγκρατήσει τους μαινόμενους οπαδούς όταν αυτό δεν είναι σε θέση να το κάνουν οι διοικήσεις των ομάδων τους; Σε ένα φορτισμένο κοινωνικά κλίμα απ’΄την τραγωδία στα Τέμπη, με την οργή να περισσεύει, δεν θέλει και πολύ να γίνουν οι εξέδρες των γηπέδων πεδία βολής ανάμεσα σε οπαδούς.

Το “θα χυθεί αίμα” του Αχιλλέα Μπέου δεν είναι είναι μία απίθανη υπόθεση. Κι επειδή η αυτοσυγκράτηση δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει όσους κινούνται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συντεταγμένη πολιτεία είναι εκείνη απ’ την οποία έχουμε απαιτήσεις. Τα ευχολόγια του κ.Αυγενάκη με αφορμή τη σύσκεψη είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αντί να παριστάνει η κυβέρνηση τον… τροχονόμο στα διασταυρούμενα επιχειρηματικά συμφέροντα που δρουν στο ποδόσφαιρο, οφείλει να επέμβει, αφού έχει διαπιστώσει πως η ΕΠΟ όχι μόνο δεν μπορεί να το κάνει, αλλά συνιστά μέρος του προβλήματος. Κι ας μην ακούσουμε δικαιολογίες ότι τάχα δεν μπορεί να παρέμβει. Μέχρι κι ο πρωθυπουργός είχε δεχτεί στο γραφείο του τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ όταν μας διαβεβαίωνε ότι η κυβέρνησή του θα βάλει τάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ – METROSPORT

Σήμερα έχουμε διανύσει ένα σημαντικό χρονικό πλαίσιο στο οποίο μέσα υφίστανται αλλεπάλληλες εμπρηστικές συμπεριφορές, οι οποίες προξενούν και προκαλούν τη βία. Δεν επεμβαίνει ούτε το κράτος, ούτε και η δικαιοσύνη παρά το γεγονός ότι νόμοι υπάρχουν. Άλλος εκμεταλλεύεται τα μέσα ενημέρωσης, βαφτίζει τους δημοσιογράφους «σκατά», ο υπασπιστής του μοιράζει φούστες και ενώ σε άλλη χώρα οι ίδιοι θα είχαν αποβληθεί δια παντός εδώ υπάρχουν και άνθρωποι που τους χειροκροτούν.

Τον τσαμπουκά του πλούσιου παράγοντα που διαθέτει τις πλάτες της κυβέρνησης επειδή έχει σταθμούς και κάνει μπίζνες, είτε αυτός λέγεται Μαρινάκης, είτε Μελισσανίδης, είτε Αλαφούζος, όχι απλά πρέπει να σταματήσει αλλά και να διωχθεί ποινικά. Σε άλλη περίπτωση το μαχαίρι που θα τραβηχτεί από το ζωνάρι θα έχει ονοματεπώνυμα και αυτή τη φορά πλησιάζουν εκλογές. Ο χρόνος δε θα γιάνει την πληγή αλλά θα την ανοίξει περισσότερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments