Global News

CNN: Twitter και συνδρομητές επί πληρωμή

CNN: Twitter και συνδρομητές επί πληρωμή

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο ’Ιλον Μασκ ανακοίνωσε την τελευταία αλλαγή του Twitter να κάνει τους ανθρώπους να πληρώνουν 84 δολάρια το χρόνο για τα κοινωνικά δίκτυα. Το Twitter θα προωθεί μόνο τα tweets των συνδρομητών επί πληρωμή και οι μη συνδρομητές δεν θα επιτρέπεται να ψηφίζουν στις δημοσκοπήσεις.

Η καρτέλα For You  του Twitter, η πρώτη οθόνη που βλέπουν οι χρήστες όταν ανοίγουν την εφαρμογή, επιμελείται τα tweets χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εμφανίσει tweets από άτομα που δεν ακολουθείτε. Η καρτέλα For You θα προτείνει σύντομα μόνο άτομα που πληρώνουν για την premium υπηρεσία Twitter Blue.

«Από τις 15 Απριλίου, μόνο οι επαληθευμένοι λογαριασμοί θα είναι κατάλληλοι για συμμετοχή στις προτάσεις For You», ανακοινώθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα. «Αυτός είναι ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος αντιμετώπισης των σμηνών προηγμένων ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης που αναλαμβάνουν τη σκυτάλη. Κατά τα άλλα είναι μια απελπιστικά χαμένη μάχη. Η ψηφοφορία στις κάλπες θα απαιτήσει επαλήθευση για τον ίδιο λόγο». Η εμφάνιση στη ροή "Για εσάς" βοηθά τους χρήστες να αυξήσουν τον αριθμό των ακολούθων τους. Η ψηφοφορία στις δημοσκοπήσεις δεν ωφελεί τους χρήστες με τον ίδιο τρόπο, αλλά ο αποκλεισμός τους από την ψηφοφορία μπορεί να ωθήσει ορισμένους να εγγραφούν στην υπηρεσία επί πληρωμή.

Ο Μασκ δημοσιεύει συχνά τις δικές του δημοσκοπήσεις στο Twitter, ρωτώντας τους χρήστες τα πάντα, από το αν πρέπει να εγκαταλείψει τη θέση του ως Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας μέχρι το αν πρέπει να πουλήσει μετοχές της Tesla. Παρόλο που ο Μασκ είπε ότι το Twitter κάνει την αλλαγή για να πολεμήσει με λογαριασμούς bot, αργότερα έγραψε στο Twitter: «Έτσι, είναι εντάξει να έχετε επαληθεύσει λογαριασμούς bot εάν ακολουθούν τους όρους παροχής υπηρεσιών και δεν υποδύονται έναν άνθρωπο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments