Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου σε δοκιμασμένο, ασφαλές, σύγχρονο γήπεδο; Υπάρχει!

Τελικός Κυπέλλου σε δοκιμασμένο, ασφαλές, σύγχρονο γήπεδο; Υπάρχει!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Μισόλογα, αρνήσεις, το ψάχνουν από εδώ το ψάχνουν από εκεί, για να έρθει ο Γιάννης Αυλακιώτης με την χιουμουριστικη στυλη του να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Τι αναφερει στο SDNA

Μπροστά στα μάτια σας η λύση. ΑΕΚΠΑΟΚ φαίνεται πως θα είναι στον τελικό. Άρα δεν υπάρχει και ασυμβίβαστο. Ουδέτερο θέλετε; Εκεί στο Φάληρο έχουμε ένα γήπεδο. Το οποίο ανήκει στην ΕΟΕ. Άρα δε χρειάζεται να ερωτηθεί καν ο Ολυμπιακός που το χρησιμοποιεί ως έδρα. «Καραϊσκάκης». Εκεί να παιχτεί ο τελικός!

Μην ξενίζετε οι ΠΑΟΚτσήδες επειδή πάλι θα κατέβετε Αθήνα για τελικό. Πρώτα απ’ όλα έκανα κίνηση ματ, δεν είναι Αθήνα. Περίπατο το επιχείρημά σας. Εκεί είναι Πειραιάς. Σας έχουν μπλέξει με τους Παρθενώνες που ανεβάζουν. Μην μπερδεύεστε. Σηκώστε κι εσείς πανό με τα ελάφια της Ρόδου και τα λιονταράκια του Ηρακλείου. Τι ΠΑΟΚ από Θεσσαλονίκη; Κι ο Ολυμπιακός από Πειραιά είναι αλλά για την Ακρόπολη επαίρεται.

Θυμάστε με τον τελικό του Conference League που έστελναν επιστολές με επιχειρήματα γιατί πρέπει να γίνει στο Φάληρο ο τελικός της επόμενης σεζόν; Δε χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο.

Τόσα και τόσα ευρωπαϊκά ματς έχουν διεξαχθεί. Άριστη γνώση οργανωτική λοιπόν. Αφήστε που είναι συνηθισμένοι και στη διαχείριση κακών αποτελεσμάτων. Τελευταία φορά που είχε νικήσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, παίζει να ήταν αριστερό μπακ ο Χολέμπας.

Να βάλω στην κουβέντα την τεχνογνωσία της περιοχής; Να τη βάλω. Καλή ώρα αστυνομία Πειραιά. Αναλαμβάνει την ασφάλεια του τελικού, δε φοβάσαι χάρο. Είδατε εσείς ποτέ να έχει χρειαστεί να λάβει δράση για επεισόδια; Ποτέ. Προλάμβαναν καταστάσεις οι άνθρωποι κι αφήστε τα πορτοκαλί site να σας αναφέρουν για μαγκωμένες πόρτες, φεστιβάλ χαστουκιών στα αποδυτήρια κι άλλα τέτοια υπερβολικά. Όλα ήταν ένα ψέμα.

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας θα γίνει για ένα και μόνο λόγο. Μην τυχόν έρθει κάνας Κορεάτης με κάμερα έξω απ’ το γήπεδο. Κάτσε κι εσύ βρε αγόρι μου σπίτι σου, μου έρχεσαι απ’ τη Σεούλ στην Ελλάδα να δεις ποδόσφαιρο. Άντε στη χειρότερη του αγοράζουμε μια κάμερα για να καλύψουμε τη ζημιά των σπασμένων και πέρασε κι αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments