Αθλητισμός

Χρυσάφι στον Παναθηναϊκό – Πουλάει 10 εκατ. ευρώ τον…

Χρυσάφι στον Παναθηναϊκό – Πουλάει 10 εκατ. ευρώ τον…

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Φετός διανύει εξαιρετική σεζόν καθώς μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει πολύ καλά - Με 5 γκολ και 4 ασίστ σε 33 αναμετρήσεις με τη φανέλα του «Τριφυλλιού», είναι φυσιολογικό να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό, ενώ πλέον είναι και στις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έχει αναδειχθεί ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της πρωταθληματικής πορείας του Τριφυλλιού. Γιατί σημείωσε καθοριστικά γκολ ερχόμενος από τον πάγκο, δίνοντας λύσεις και αποτελέσματα, τα οποία έφτιαξαν, αυτό που λέμε στο ποδόσφαιρο, το «μέταλλο» της ομάδας.

Ο Ιωαννίδης μοίρασε από μία ασίστ στα νικηφόρα ματς με Λαμία και Άρη για την 21η και την 22η αγωνιστική αντίστοιχα, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, εναντίον του Ατρομήτου, σημείωσε και τα 2 γκολ της ομάδας του.

 Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανεβάσει την αγοραστική του αξία

Με 5 γκολ και 4 ασίστ σε 33 αναμετρήσεις με τη φανέλα του «Τριφυλλιού», είναι φυσιολογικό να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό γύρω από το όνομά του, ενώ πλέον είναι και στις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική. Έχει 4 εμφανίσεις, 2 στο Nations League με Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία και 2 σε φιλικά με Μάλτα και Ουγγαρία, ενώ απείχε λόγω τραυματισμού στο ματς των προκριματικών του Euro 2024 στο Γιβραλτάρ και στο φιλικό με Λιθουανία. Ήδη έχει ακουστεί το ενδιαφέρον της Σέλτικ, ενώ έχει κεντρίσει τα βλέμματα των ανθρώπων της Κοπεγχάγης του Κάρλος Ζέκα. Μάλιστα στο ματς με τον Βόλο, την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, σκάουτερς της δανέζικης ομάδας βρέθηκαν στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσουν την περίπτωσή του.

Ωστόσο απ’ότι φαίνεται ο Παναθηναϊκός έχει άλλα σχέδια για τον ποδοσφαιριστή, η αξία του οποίου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται στο 1,5 εκατ.Ευρώ. Πηγές υποστηρίζουν, ότι το «Τριφύλλι» θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το 2024, που είναι μία κίνηση προκειμένου να αυξήσει την αγοραστική του αξία. Οι υψηλές απαιτήσεις των «πρασίνων» για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, φάνηκαν το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, όταν έγινε γνωστό, ότι ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση ύψους 2 εκατ.Ευρώ από ομάδα του MLS.

Ποιες είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του ΠαναθηναϊκούΣύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Hitc.com», ο Παναθηναϊκός κοστολογεί τον Φώτη Ιωαννίδη 9 εκατομμύρια βρετανικές λύρες ήτοι 10,2 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments