Αθλητισμός

Μπούντου: “Ο Λουτσέσκου θα λέει πάντα αυτό που βλέπει”

Μπούντου: “Ο Λουτσέσκου θα λέει πάντα αυτό που βλέπει”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ακόμη προσπαθεί να καταλάβει ο Ραζβάν Λουτσέσκου γιατί ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ στο 7' του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο υποστήριξε ότι οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν τη φάση του 0-1 από φάουλ που έπρεπε να έχει κερδίσει ο Ντόουγκλας.

Το ματς της Τούμπας τα είχε όλα… Και κυρίως ένταση, φωνές, διαμαρτυρίες. Μία ένταση που προκλήθηκε από νωρίς από την επίμαχη φάση του ακυρωθέντος τέρματος που πέτυχε η ΑΕΚ. Ακολούθησαν τιτιβίσματα και διαρροές από πλευράς Ένωσης που «κούμπωναν» στο ήδη τεταμένο κλίμα που είχε το ματς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει ακούσει τα χίλια μύρια για τις δηλώσεις του (σ.σ. όχι πως τον ενδιαφέρει και ιδιαίτερα), βγήκε στη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας την ανάλυση του αγώνα και συνεχιζει στο blog της στο SDNA όπως την είδε εκείνος και ανέφερε δημοσίως ότι υπάρχει κανονικό γκολ της ΑΕΚ, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως: «δεν κατάλαβα γιατί ακυρώθηκε».

«Διαφωνώ με το ότι δεν ήμασταν καλοί. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, γιατί είχε πολλά εύκολα λάθη και από τις δυο ομάδες. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από την ΑΕΚ, αλλά η ΑΕΚ έβαλε το γκολ και κέρδισε. Τα πολλά λάθη επηρέασαν τον ρυθμό του ματς από νωρίς, η ΑΕΚ έβαλε γκολ από νωρίς και ήταν κανονικό, δεν κατάλαβα γιατί ακυρώθηκε, δεν κατάλαβα τι σφύριξε ο διαιτητής…».

Είπε την άποψή του. Την αλήθειά του. Όπως έκανε και θα κάνει πάντα. Χωρίς προσπάθεια να τετραγωνίσει τον κύκλο. Θα μπορούσε να μην αναφερθεί καθόλου.

Καλό το αφήγημα για τον Λουτσέσκου αλλά δεν έχει… δράκους. Στο πιο κρίσιμο ντέρμπι για την ομάδα του, με ό,τι αυτό θα σήμαινε για τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση νίκης, ο Λουτσέσκου τοποθετήθηκε ανοιχτά. Είπε αυτό που είδε… Είδε ένα καθαρό γκολ να ακυρώνεται και να μετρά ένα που προηγείται καθαρό επιθετικό φάουλ στον Αουγκούστο στη φάση του 0-1:

«Στη φάση του 0-1 όμως υπάρχει καθαρό φάουλ πάνω στον Αουγκούστο και έπρεπε να το δώσει ο διαιτητής, δεν κατάλαβα επίσης γιατί δεν σφυρίχτηκε. Περίεργες αποφάσεις από τον διαιτητή γενικότερα. Ο τρόπος που χάσαμε δεν ήταν επειδή δεν ήμασταν καλοί ή επειδή ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν αξίζαμε και να χάσουμε. Ένα περίεργο ματς και θα μπορούσαμε να αποφύγουμε την ήττα, αν αποφεύγαμε κάποιες καταστάσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments