Αθλητισμός

Ο Αλμέιδα αξίζει να επιβραβευτεί με τίτλους η ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα αξίζει να επιβραβευτεί με τίτλους η ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Αλμέιδα δημιούργησε μία ομάδα που μπορεί να κερδίζει μέσα στην Τούμπα, παίζοντας με ένα απίστευτα επιθετικό σχηματισμό. Άλλαξε την ομάδα του στο ημίχρονο, παρότι η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο, έδειξε στους παίκτες του πως ο στόχος του είναι μόνο το διπλό και δικαιώθηκε

Η ΑΕΚ κέρδισε ένα παιχνίδι, στο οποίο πήγε με την πλάτη στον τοίχο. Μετά τα δύο ανεπιτυχή εντός έδρας αποτελέσματα, την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία 0-0 με τον Παναθηναϊκό, δημιουργήθηκαν οι συνθήκες ώστε με ήττα να βρεθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο Αλμέιδα αποφάσισε να δώσει ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός ο Σιντιμπέ ασφαλώς υπάρχει και λόγος,που έχει να κάνει με την σημαντική βελτίωση του Ρότα, όμως ξεκάθαρα μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ πιο υψηλό ταβάνι. Που αν βρει ρυθμό, εύκολα θα είναι με διαφορά το καλύτερος δεξί μπακ του πρωταθλήματος. Έγινε μία αρχή στην Τούμπα και με την εικόνα που είχε δύσκολα να χάσει την θέση του στην ενδεκάδα και συνεχιζει ο Τσαρλυ στην στηλη του στο SPORT 24.

Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο άξιζε να προηγείται με 1-0, το γκολ όμως που πέτυχε για έναν ανεξήγητο λόγο δεν μέτρησε. Έκλεισε πάντως πολύ εύκολα το πρώτο ημίχρονο και ένας νορμάλ, ένας απλά καλός προπονητής, δύσκολα θα πείραζε την ομάδα του. Ο Αλμέιδα όμως δεν είναι ένας νορμάλ προπονητής, είναι ξεχωριστός, είναι σπουδαίος.

Η απόφασή του ασφαλώς ήταν σχεδιασμένη πριν από το παιχνίδι και έδωσε το μήνυμα στους παίκτες του πως ο μόνος στόχος είναι η νίκη. Σε αγώνα στην Τούμπα που η ομάδα του δεν έχει δεχτεί μισή ευκαιρία, στο ημίχρονο έβγαλε 6άρι και πέρασε σέντερ φορ. Έβγαλε τον Γιόνσον, πέρασε στην κορυφή της επίθεσης τον Γκαρσία και τον Πινέδα στο δίδυμο του άξονα.

Ο Αλμέιδα έχει φτιάξει μία ομάδα που παίζει σε τόσο υψηλή ένταση και έχει σε τόσο καλή κατάσταση τους ποδοσφαιριστές του, που μπορεί να αντέξει τον Μάνταλο στο δίδυμο του άξονα. Να τον χρησιμοποιήσει δίπλα στον Σιμάνσκι, σε σχήμα με δύο ακραίους επιθετικούς και δύο φορ στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος και όχι μόνο να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα αμυντικά, αλλά από αυτήν την απόφαση να πάρει και την νίκη.

Μάνταλος και Αραούχο χάρισαν ένα σπάνιο,γκολ στην ομάδα τους, που στο τέλος μπορεί να μείνει στην ιστορία σαν μία σπάνια στιγμή ποδοσφαιρικής μαγείας που έκανε την διαφορά στην κούρσα του πιο αμφίρροπου πρωταθλήματος που έχει ζήσει η χώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments