Αθλητισμός

Φαβορί Αταμάν – Φέρνει κορυφαίο όνομα από Εφές – Κλείνει πλέι μέικερ, ο ένας Έλληνας!

Φαβορί Αταμάν – Φέρνει κορυφαίο όνομα από Εφές – Κλείνει πλέι μέικερ, ο ένας Έλληνας!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Γιατί ο Γιαννακόπουλος από τον Ισπανό πήγε στον Τούρκο. Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον επόμενο προπονητή του Τριφυλλιού, καθώς οι Πράσινοι τρέχουν τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Τα πρώτα ονόματα για το ρόστερ και η έκπληξη από Ελλάδα

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες, που συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον προπονητή της Εφές, Εργκίν Αταμάν. Αλλοι λένε για συνάντηση στην Αθήνα, άλλοι στο Βελιγράδι και γενικώς ξεσηκώθηκε μεγάλη συζήτηση τις τελευταίες ώρες για αυτό το θέμα.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι ο Τούρκος προπονητής εδώ και μέρες έχει περάσει σε πρώτο πλάνο για τον εξάστερο. Μέχρι πριν από καιρό ο Πάμπλο Λάσο έμοιαζε να είναι το φαβορί, άλλωστε είναι γνωστό ότι υπήρχαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Συν τοις άλλοις ο Λάσο (σε αντίθεση με τον Αταμάν) είναι χωρίς ομάδα και μπορεί να μιλήσει με όποιον θέλει.

Το ενδεχόμενο, όμως, με τον Ισπανό προπονητή δεν φάνηκε να προχωράει γρήγορα και έτσι οι «πράσινοι» πήγαν στην αμέσως επόμενη επιλογή τους, τον Αταμάν.

Είναι πιθανό να τον κλείσουν στο τέλος, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Όπως είπε πριν από λίγο ο Τούρκος προπονητής αυτή την στιγμή το μυαλό του είναι μόνο στο παιχνίδι με την Φενέρ και πουθενά αλλού.

Αν τελικώς κλείσει ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό, τότε δεν αποκλείεται να πάρει και κάποιον ή κάποιους παίκτες από την Εφές μαζί του. Περιπτώσεις, όπως του Πλάις ή του Μπομπουά δεν μπορούν να περάσουν αδιάφορες, παρότι και οι δύο παίκτες δεν είναι στην πρώτη τους νεότητα.

Ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για την θέση του πλέι-μέικερ παραμένει ο Φακούντο Καμπάτσο με τον Αργεντίνο γκαρντ να θεωρείται βέβαιο ότι δεν πρόκειται να μείνει άλλη χρονιά στον Ερυθρό Αστέρα. Η σερβική ομάδα δεν μπορεί να χωρέσει τα ταλέντο και το μέγεθος του πρώην παίκτη του ΝΒΑ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ονειρεύεται του χρόνου στα γκαρντ δίδυμο Καμπάτσο-Βιλντόζα και είναι πιθανό κάτι τέτοιο να υλοποιηθεί, καθώς μάλιστα η περίπτωση του Βιλντόζα, όπως πολλοί αναφέρουν, είναι προχωρημένη.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει και έναν Ελληνα πλέι-μέικερ με την περίπτωση του Δημήτρη Φλιώνη να έχει κερδίσει έδαφος, χωρίς, όμως, να είναι και σίγουρο ότι θα είναι αυτή, που θα κλείσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments