Αθλητισμός

Πρωινός Τύπος για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Πρωινός Τύπος για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που «καίγονται» για νίκη (και) λόγω Ευρώπης, το ντεμπούτο Ανιγκό

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ – SPORTDAY

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ήταν έτσι κι αλλιώς ένα μεγάλο μυστήριο κι έγινε μεγαλύτερο. Ο ΠΑΟΚ δεν υποφέρει στο Καραϊσκάκη: κέρδισε στο ματς πρωταθλήματος και κάνει σχεδόν κάθε χρόνο αποτέλεσμα διότι δεν φοβάται τον Ολυμπιακό, που, άλλωστε, φέτος έχει στην έδρα του χειρότερα αποτελέσματα απ’ ό,τι εκτός έδρας. Η παραίτηση του Μίτσελ και η αντικατάστασή του από τον Ανιγκό, έκαναν το πράγμα ακόμα περισσότερο περίπλοκο διότι ο Γάλλος κάτι θα προσπαθήσει να αλλάξει -ήδη, κυκλοφορεί σενάριο ξαφνικής εμφάνισης του Σισέ, ενώ πολλοί περιμένουν βασικό τον Βαλμπουενά, ίσως και τον Ελ Αραμπί.

Ο Λουτσέσκου ξέρει πως για να μείνει Ο ΠΑΟΚ στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος πρέπει να κερδίσει. Για να συμβεί αυτό αυτό, πρέπει να ξαναπάρει πράγματα από Ολιβέιρα, Νάρει, Ζίβκοβιτς και κυρίως τον Κωνσταντέλια: ο μικρός στα τελευταία ματς είναι αγωνιστικά πεσμένος και μοιάζει κουρασμένος, αλλά μπορεί απλά να υπέφερε το σκληρό παιχνίδι της ΑΕΚ και του Άρη κι απόψε να τον δούμε κεφάτο. Ο Ολυμπιακός απ’ τη μεριά του υποχρεωτικά νομίζω θα βασιστεί στον Φορτούνη. Η όποια αισιοδοξία του πρέπει να πηγάζει απ’ το γεγονός ότι κόντρα στον Άρη (παρά το 2-2) ήταν για περισσότερο από μία ώρα καλός. Το πρόβλημά του είναι ΄τοι δεν αρκεί μία ώρα καλού παιχνιδιού για να λυγίσει τον ΠΑΟΚ, που είχε να χάσει μήνες ολόκληρους μέχρι την Κυριακή, που ηττήθηκε από την ΑΕΚ και που αντικειμενικά είναι δύσκολο να χάσει δύο παιχνίδια στη σειρά.

ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ – ΦΩΣ

Εκείνο που «καίει» και άπαντες πρέπει να αντιληφθούν είναι ότι σε περίπτωση ήττας απ΄οτον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του οδοιπορικο στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς. Αν χάσει απόψες, θα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα την Κυριακή στη Λεωφόρο, έχοντας μία ψυχολογία στα… Τάρταρα.

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα πάρει ο Ολυμπιακός θα παίξει ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments