Lifestyle

Survivor All Star: Γης Μαδιάμ στην Μπλε καλύβα – Η τελευταία υποψήφια

Survivor All Star: Γης Μαδιάμ στην Μπλε καλύβα – Η τελευταία υποψήφια
Το... σχέδιο της Ελευθερίας, το ξέσπασμα της Στέλλας, ο sous chef, η «Πυθία» και η μάχη για την 3η ασυλία

Σε μονόλογο των Κόκκινων έχει μετατραπεί και η 13η εβδομάδα στο Survivor All Star με τους Μπλε να μην καταφέρνουν να σηκώσουν κεφάλι ούτε με την αλλαγή του φορμάτ στο στίβο μάχης με γυναικείους και αντρικούς αγώνες και να χάνει και την 3η ασυλία, βγάοζοντας πάλι στον τάκο 4 υποψήφιους, όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτή τη φορά το καρέ του τάκου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ συμπληρώνουν η Ελευθερία Ελευθερίου για 4η φορά, ο Σπύρος Μαρτίκας για 7η φορά, ο Νίκος Μπάρτζης και τελευταία η Ρία Κολοβού.

Πάντως η υποψηφιότητα που προκάλεσε τριγμούς στους Μπλε ήταν αυτή που έφερε στον τάκο τον Νίκο Μπάρτζη. Οι κατσαρόλες βγήκαν, οι κουτάλες πήρα φωτιά, για κάποιους το «μαγείρεμα» δεν πέτυχε, ενώ κάποιοι άλλοι είδαν σχέδιο «εξόντωσης» της Ελευθερίας από την Ρία Κολοβού, την Στέλλα Ανδρεάδου και τον Νικόλα Αγόρου.

«Ξαφνικά τρεις ψήφοι να βαραίνουν τον Μπάρτζη δεν είναι τυχαίο γεγονός σε καμία περίπτωση και δεν μπορεί να πείσει κανένας κανένα ότι αυτό είναι τυχαίο. Ήταν συντονισμένο, συμφωνημένο και μαγειρεμένο» ανέφερε με σιγουριά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Τα κορίτσια είχαν μια εικόνα ότι η πρόθεση της ομάδας -με δύο ψήφους στην καθεμία και με υποψήφιο τον Αγόρου- και το είδαν. Άρα, τι ήθελαν κι έπρεπε να γίνει; Να προστατευτούν αυτήν την εβδομάδα. Ήταν μια εύκολη λύση να πείσουν τον Αγόρου. Τον έπεισαν εύκολα κι από αφέλεια έκανε λάθος. Και βγαίνει ο Μπάρτζης υποψήφιος με τρεις ψήφους. Σκοπός; Η εκδίωξη της Ελευθερίας» πρόσθεσε για την ψηφοφορία στο Survivor.

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης είδε δόλο πίσω από το… μαύρισμα του στην κάλπη, καθώς θεωρεί ότι ορισμένοι συμπαίκτες του θέλουν να καλύψουν την θέση τους.

«Στο συμβούλιο ψηφίστηκα όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά για ψυχολογικούς. Μέχρι προχθές δεν υπήρχε κανένας ψυχολογικός λόγος κι ήταν όλοι χαρούμενοι. Επειδή βλέπω κάποια πράγματα και τα λέω και συνήθως η Ρία είναι πολύ του εγώ, κάποια παιδιά από την ομάδα είδαν ότι τους δημιουργώ πρόβλημα, πήραν την μεγάλη κουτάλα, την έβαλαν στο καζάνι και μαγείρεψαν» δήλωσε ο 28χρονος αγρότης.

«Ο λόγος που έγινε αυτό είναι για να σώσουν τον κ…ο τους, επειδή την προηγούμενη ομάδα είδαν τα ονόματά τους και τώρα είπαν κάτσε να το φτιάξουμε λίγο να σωθούμε» συμπλήρωσε ο Μπάρτζης για τους συμπαίκτες του.Στο στόχαστρο της «ομάδας» Μαρτίκα βρέθηκαν η Ρία Κολοβού και η Στέλλα Ανδρεάδου που δέχθηκαν τα… πυρά των συμπαικτών τους. Ο λόγος είναι ότι θεωρούν πως η κίνησή τους να ψηφίσουν τον Νίκο Μπάρτζη και να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση, ήταν για να καλύψουν την δική τους θέση.

Οι δύο παίκτριες ανέλυσαν σε συζήτησή τους όσα άκουσαν και ξέσπασαν σε κλάματα υπό το βάρος των κατηγοριών εναντίον τους. «Θέλω να φύγω αύριο και να είμαι καθαρή με την συνείδησή μου, παρά να είμαι σε τέτοιο παιχνίδι. Ο Μπάρτζης δεν παίζει τέτοιο παιχνίδι, δεν ξέρει ότι άλλαξαν τα παιδιά τις ψήφους και δεν ξέρω πως το βλέπει από την πλευρά του. Τελικά έχει προηγηθεί μαγείρεμα πριν από το μαγείρεμα που λένε ότι έχουμε κάνει» είπε εκνευρισμένη η Ρία στο Survivor.

«Δεν θέλω να ζω σε τέτοιο τοξικό περιβάλλον. Δεν μπορώ να κατηγορούμαι για κάτι που δεν έχω κάνει, για αυτό κλαίω. Να βγαίνω από τα ρούχα μου και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;» απάντησε η Στέλλα με δάκρυα στα μάτια και δεχόμενη συμπαράσταση από την φίλη της, την Ρία στο Survivor.Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που μετά την αποχώρηση του Ηλία Γκότση έχει βρει την ησυχία του και δεν νιώθει υποψήφιος προς αποχώρηση, βλέπει να έχει μπει «μπουρλότο» στην καλύβα. Την ίδια ώρα η Αφροδίτη Σκαφίδα την είδε… Πυθία και ο Στέλιος Χανταμπάκης προσπάθησε να ενισχύσει τις μαντικές ικανότητες της, ταΐζοντάς την φύλλα για να μάθει τι θα γίνει στην Μπλε ομάδα. Το μέντιουμ του Άγιου Δομίνικου είδε νίκη των Κόκκινων, μεγάλους τσακωμούς στο συμβούλιο και 4η υποψήφια την Στέλλα.

Στο αγωνιστικό σκέλος η «Πυθία» έπεσε μέσα. Οι Κόκκινες πήραν… αμπάριζα τις Μπλε και τις νίκησαν με 5-2, με τη Στέλλα να φέρνει τους δυο πόντους στην ομάδα τους.Στους άντρες τα πράγματα ήταν ακόμα πιο εύκολα για τους Κόκκινους, οι οποίοι είδαν μόνο τον Μάριο να τους χαλάει το σερί και να επικρατούν με 5-1 και να κατακτούν και τη 3η ασυλία της εβδομάδας.Η ήττα σε συνδυασμό με τα μαγειρέματα που είχαν προηγηθεί προκάλεσε… σεισμό στη Μπλε καλύβα. Ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε στους συμπαίκτες του πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, τους εξήγησε πως ο καθένας έκανε το δικό του, ενώ ρώτησε τους υπόλοιπους αν πιστεύουν ότι υπήρχε στημένο παιχνίδι. Η Στέλλα ξέσπασε και μίλησε για το σχέδιο της Ελευθερίας. Θέση για τα όσα ειπώθηκαν πήρε και η 33χρονη Κύπρια τραγουδίστρια αρνούμενη ότι «μαγείρεψε» ψηφοφορία μαζί με τον Σπύρο. Σύμφωνα με τη Ρία Κολοβού η κατάσταση στους Μπλε έχει ξεφύγει.Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο Συμβούλιο, από το οποίο απουσίαζε ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον Γιώργο Λιανό να ενημερώνει πως ο άπαικτης της Κόκκινης ομάδας ήταν αδιάθετος με πυρετό.Πριν οι Μπλε οδηγηθούν στη κάλπη ο Νικόλας Αγόρου έβγαλε ένα πρωτοφανές λογύδριο χωρίς επί της ουσίας να πει κάτι σημαντικό.

Όταν οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη για να μαθουν ποιος θα είναι ο τέταρτος που θα συνοδέψει στον τάκο τους Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρο Μαρτίκα και Νίκο Μπαρτζη το «ντέρμπι» παίχτηκε μεταξύ της Ρίας Κολοβού και του Νικόλα Αγόρου με την 34χρονη επιχειρηματία να λαμβάνει μια περισσότερη από τον 31χρονο αγρότη και τον χρησμό της «Πυθίας» να πηγαίνει στον… κουβά.Η 4η υποψήφια προς αποχώρηση από τους Μπλε χάρηκε που δεν βγήκε στον τάκο η Στέλλα Ανδρεάδου, αλλά η ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments