Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Η… πιπεράτη εξομολόγησή της για τα… δύσκολα βράδια

Κατερίνα Στικούδη: Η… πιπεράτη εξομολόγησή της για τα… δύσκολα βράδια

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Tρέλανε τους πάντες η Κατερίνα Στικούδη με τις δηλώσεις και τις... πόζες της

Η Κατερίνα Στικούδη έχει απασχολήσει τις τελευταίες ώρες την επικαιρότητα τόσο με τις «καυτές» αποκαλύψεις σε δηλώσεις της όσο και με τις σέξι αναρτήσεις της στα social media.

Αίσθηση προκάλεσαν αρχικά τα όσα είπε σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο OPEN για τα δύσκολα… βράδια.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Συγκεκριμένα μίλησε για την καθημερινότητα της έπειτα από τη γέννηση του παιδιού της: «Εγώ θεωρώ ότι όταν και οι δύο γονείς είναι συνειδητά εκεί στον ερχομό ενός παιδιού, όταν κουράζεται ο ένας βοηθάει ο άλλος, υπάρχει μια ωραία συνεννόηση, μια ωραία επικοινωνία.

Αλλά όταν τα βράδια ξυπνάς και μετά δεν μπορείς να ξανακοιμηθείς, μπορείς να το εκμεταλλευτείς, να περάσεις πολύ ωραία με τον σύντροφό σου.

Πρέπει οποιαδήποτε στιγμή μας δίνεται η ευκαιρία, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται αυτό, και κουρασμένοι να ήμασταν ειδικά στην αρχή, προσπαθούσαμε να περνάμε καλά οι δυο μας μέχρι να ξαναξυπνήσει», είπε συγκεκριμένα Κατερίνα Στικούδη.

Αλλά και στη συνέχεια η διάσημη τραγουδίστρια «τρέλανε» τους θαυμαστές της με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, φορώντας μαγιό.

Η Κατερίνα Στικούδη πόζαρε αισθησιακά με το λευκό ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε το υπέροχο σώμα της, με τα σχόλια και τα «like» να πέφτουν σαν βροχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments