Lifestyle

Survivor All Star – «βόμβα»: Η Αφροδίτη Σκαφίδα τρώει κρυφά από τους ντόπιους και μοιράζει φιλιά

Survivor All Star – «βόμβα»: Η Αφροδίτη Σκαφίδα τρώει κρυφά από τους ντόπιους και μοιράζει φιλιά
Κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει κρυφά από τους ντόπιους.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις παραβιάσεις των παικτών στο Survivor All Star.

Λίγες μέρες μετά την αποβολή Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη για επικοινωνία με ντόπιο, στον οποίο έδωσαν χρήματα για να τους προμηθεύσει φαγητό, ένα νέο βίντεο ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, η Αφροδίτη Σκαφίδα, καταγράφεται να παραβιάζει τον κανόνα του φαγητού. Το κλιπ που αναρτήθηκε αρχικά στο nassosblog.gr και προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δείχνει την παίκτρια να τρώει κρυφά φαγητό, και συγκεκριμένα κρακεράκια ή ρυζογκοφρέτα, στο δάσος, εκτός παραλίας.

Χαμογελαστή κοιτά στην κάμερα του άγνωστου ατόμου που την καταγράφει, τρώει και να στέλνει… φιλιά! Το άτομο είναι πιθανό να είναι ντόπιος που την προμηθεύει, χωρίς, ωσόσο, αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Ακόμη, το συγκεκριμένο βίντεο, είναι από τον πρώτο μήνα της Αφροδίτης Σκαφίδα στο ριάλιτι.

«Υπάρχουν τρία συνολικά βίντεο, όπως γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ μας, τα οποία έχουν στα χέρια τους άνθρωποι που βρίσκονται στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας ντόπιος αυτός που την έχει προμηθεύσει με μια ρυζογκοφρέτα, μπάρα δημητριακών. Κάπου στέλνει τις ευχαριστίες της» αναφέρθηκε στην εκπομπή. Στα άλλα βίντεο πρωταγωνιστούν παίκτες, που στα συμβούλια φωνάζουν και βοηθούν στην αποβολή παικτών, για τους ίδιους λόγους, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Οι παραβιάσεις στο Survivor All Star Το θέμα που απασχόλησε περισσότερο τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τα social media, τελευταία, είναι η αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη. Η συγκεκριμένη αποβολή έρχεται λίγο μετά την άμεση απομάκρυνση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι, ενώ στο φως της δημοσιότητας, ήρθαν και παραβιάσεις βασικών κανόνων από παίκτες άλλης χρονιάς, όπως η αποκάλυψη, ότι ο Σπύρος Μαρτίκας επικοινωνούσε με την οικογένειά του, με μεσάζοντα, άνθρωπο της παραγωγής.

Ντόπιος έλαβε χρήματα για τον Πιλίδη και λίστα με ψώνια για τον Γκότση Σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι ο παρουσιαστής δικαιολόγησε τις απουσίες των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη, λέγοντας στους υπόλοιπους ότι οι δύο παίκτες παραβίασαν κάποιους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Θα πρέπει να σας πω κάτι. Όπως βλέπετε, από την παρέα μας αυτή την στιγμή λείπουν δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, ο Ηλίας Γκότσης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Κι οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση», δήλωσε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως η παραγωγή πρέπει να συλλέξει τις πληροφορίες που χρειάζεται, προκειμένου να εξεταστεί πόσο σοβαρές ήταν οι παραβάσεις τους, αλλά και το μέλλον τους στον Άγιο Δομίνικο. Μέχρι τότε, παραμένουν και οι δύο εκτός αγωνισμάτων.

«Είμαστε υποχρεωμένοι, μέχρι να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, να αφήσουμε αυτούς τους παίκτες εκτός παιχνιδιού. Αφού συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον των δύο παικτών» συμπλήρωσε κλείνοντας ο Λιανός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments