Αθλητισμός

Πέρεθ: «Έχουμε μία καλά δουλεμένη ομάδα, θα πιέσει ο Ολυμπιακός»

Πέρεθ: «Έχουμε μία καλά δουλεμένη ομάδα, θα πιέσει ο Ολυμπιακός»

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Οι δηλώσεις του Ρούμπεν Πέρεθ πριν το ''αιώνιο'' ντέρμπι...

Ο Ρούμπεν Πέρεθ σε δηλώσεις που έκανε και θα παιχτούν στην εκπομπή ”SPORTSHOW” της ”Cosmote Tv” πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, μίλησε για το γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται γκολ δύσκολα, ενώ ανέφερε πως περιμένουν πίεση από τους ”ερυθρόλευκους”.

Aναλυτικά όσα είπε ο Ρούμπεν Πέρεθ στην κάμερα της Cosmote TV:

-Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τι περιμένει:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στα ντέρμπι. Νομίζω πως ο αντίπαλος θα έρθει για να πιέσει, θα έρθει για να επιτεθεί, θα έχει ως στόχο την περισσότερη κατοχή της μπάλας και όχι για να παίξει αμυντικά. Αν και όπως είπα, ποτέ δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί ένα ντέρμπι, ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας, τόσο για εμάς που θα είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και για εκείνους που θα μας παρακολουθούν απ’ έξω».

-Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός πλέον είναι μια τόσο συμπαγής ομάδες που δύσκολα δέχεται γκολ:

«Ναι, έχετε δίκιο. Είναι γεγονός πως δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η ομάδα μας είναι καλά δουλεμένη. Σε κάποιους αγώνες βεβαίως, εμφανιζόμαστε καλύτεροι, σε άλλους όχι τόσο καλοί. Αλλά θα έλεγα πως είμαστε μια ομάδα που πιέζει, πιέζει αρκετά και προσπαθεί να καλύψει τους χώρους και το κάνει, είτε έχει τη μπάλα, είτε όχι. Εκεί βασίζεται και εκεί οφείλεται ο τρόπος με τον οποίον παίζουμε στο γήπεδο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments