Αθλητισμός

Σπανούλης: “Η τρίτη θέση είναι σαν να έχουμε πάρει το δικό μας πρωτάθλημα”

Σπανούλης: “Η τρίτη θέση είναι σαν να έχουμε πάρει το δικό μας πρωτάθλημα”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Βασίλης Σπανούλης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του μετά από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, δίνοντας παράλληλα τον τόνο για τη μάχη των playoffs.

Ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 96-89 παρουσιάστηκε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης.

Ο Έλληνας τεχνικός εκτός των άλλων ανέφερε ότι η κατάληψη της 3ης θέσης είναι σαν… πρωτάθλημα για την ομάδα του Περιστερίου, ενώ ανέδειξε και τη σταθερότητα που είχε το Περιστέρι bwin κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για μένα δεν είναι έκπληξη το πως παίξαμε, ξέρω, προπονούνται τα παιδιά έτσι. Πιστεύω ότι παίξαμε και καλή άμυνα. Αρκετές φορές φάγαμε κάποια καλάθια που μπορούσαμε να αποφύγουμε, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τελείωσαν το πρωτάθλημα με μία μεγάλη νίκη και πλέον πρέπει να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ.

Για εμάς το να βγούμε στην τρίτη θέση είναι σαν να έχουμε πάρει το δικό μας πρωτάθλημα. Πιστεύω το πιο σημαντικό πέρα από την τρίτη θέση είναι το μπάσκετ που παίξαμε και η σταθερότητα του δείξαμε όλη την χρονιά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 96-89

Έτσι, οι “πρίγκιπες της δυτικής όχθης” κλείδωσαν την τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας, έχοντας ως πρώτο αντίπαλο στα playoffs την ΑΕΚ -το πλεονέκτημα έδρας για το Περιστέρι bwin. Από την άλλη, οι πράσινοι υπέστησαν μια ήττα (την έκτη στη regular season) δίχως ουσιαστικές συνέπειες, αφού δεν άλλαζε κάτι γι αυτούς (ήτοι, η δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο).

Το Περιστέρι bwin ήταν εντυπωσιακό στα πρώτα λεπτά, εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χρειάστηκε περίπου τέσσερα λεπτά για να σκοράρει. Το +10 (10-0 στο 4′) έβαλε από νωρίς τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού, με τον Μάρκους Ντένμον να αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για την άμυνα των πρασίνων, η οποία είχε αρκετά… θεματάκια μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου (21-15 στο 10′).

Η απουσία δεύτερου χειριστή από το “1” ήταν εμφανής για τον Παναθηναϊκό στο παρκέ, με τον Χρήστο Σερέλη να κάνει ό,τι μπορεί από τον πάγκο για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments