Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να θέσει υποψηφιότητα για μια δεύτερη προεδρική θητεία στις προεδρικές εκλογές του 2024
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να θέσει υποψηφιότητα για μια δεύτερη προεδρική θητεία στις προεδρικές εκλογές του 2024, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος να το ανακοινώσει, μετέδωσε το NBC.
«Σκοπεύω να είμαι υποψήφιος… αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να το ανακοινώσουμε ακόμα», είπε ο Μπάιντεν σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Today» του NBC.
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό.
Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.
Στο μετρό του Κιέβου ο «Τζέιμι Λάνιστερ» του Game of Thrones για να γλιτώσει από τους ρωσικούς πυραύλους
Ο Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου πέρασε τη νύχτα της Τετάρτης σε σταθμό του μετρό στην Ουκρανία, αναζητώντας καταφύγιο από τον κίνδυνο ρωσικών αεροπορικών επιθέσεων.
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Με 160 km/h κινούνταν το τρένο τη στιγμή της σύγκρουσης
Στο προσκήνιο έρχονται νέα στοιχεία για τη σιδηροδρομική σύγκρουση στην Ισπανία, η οποία σημειώθηκε κοντά στη Μαδρίτη, όταν δύο τρένα υψηλής ταχύτητας συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 69 άνθρωποι.
Ποιος έλιωσε τα παγωτά του αμερικανικού στρατού; Το Πεντάγωνο υποψιάζεται χάκερ
Το Πεντάγωνο εξετάζει το ενδεχόμενο κυβερνοεπίθεσης, καθώς χάκερ φέρονται να αύξησαν τη θερμοκρασία σε καταψύκτες αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων, προκαλώντας την απόψυξη και την αλλοίωση των αποθηκευμένων τροφίμων, σύμφωνα με το Reuters.
Η Ιαπωνία ζητά να βγει η Μιανμάρ από τη διεθνή μαύρη λίστα για ξέπλυμα χρήματος
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reuters, η Ιαπωνία ασκεί πιέσεις στην Ομάδα Χρηματοοικονομικής Δράσης (FATF), ζητώντας την αφαίρεση της Μιανμάρ από τη μαύρη λίστα των χωρών που συνδέονται με οικονομικά εγκλήματα.
«Είσαι αηδιαστικός, συμμαζέψου»: Η στιγμή που ο Τραμπ προσβάλλει ξανά δημοσιογράφο
Ο Ντόναλντ Τραμπ ήρθε ξανά σε αντιπαράθεση με δημοσιογράφο, αντιδρώντας έντονα σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και τις αυξημένες προεκλογικές του υποχρεώσεις.
Τραμπ: Γιόρτασε το Halloween με τη Μελάνια στον Λευκό Οίκο, μοιράζοντας γλυκά σε παιδιά
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια, συμμετείχαν στην καθιερωμένη γιορτή του Halloween στον Λευκό Οίκο, προσφέροντας γλυκίσματα σε εκατοντάδες παιδιά που είχαν καταφθάσει φορώντας τις αποκριάτικες στολές τους.
Ποιος ελέγχει τη Δικαιοσύνη στην Πολωνία; Αστυνομία στο δικαστήριο και καταγγελίες για «πραξικόπημα»
Ο πρόεδρος Ναβρότσκι διέκοψε την πτήση του προς τη Σενεγάλη, ενώ αμφισβητείται η ηγεσία του Συνταγματικού Δικαστηρίου — «Αποκαθιστούμε το κράτος δικαίου», απαντά η κυβέρνηση Τουσκ.
ΟΗΕ: Έβδομη άτυπη ψηφοφορία για τον επόμενο Γενικό Γραμματέα
Στις 13:30, ώρα Νέας Υόρκης, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η έβδομη άτυπη ψηφοφορία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, με αντικείμενο την ανάδειξη του νέου Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού, υπό την ελληνική προεδρία.