Lifestyle

Kim Kardashian: Γίνεται ηθοποιός σε δημοφιλή σειρά

Kim Kardashian: Γίνεται ηθοποιός σε δημοφιλή σειρά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το νέο πρότζεκτ της διάσημης δισεκατομμυριούχου που ξάφνιασε τους φαν της.

Η Kim Kardashian πιθανότατα έχει βάλει στόχο να πραγματοποιήσει κάθε μύχια επιθυμία της, αφού ύστερα από τη φιλοδοξία της να γίνει δικηγόρος, το νέο της πρότζεκτ περιλαμβάνει την υποκριτική. Όπως κυκλοφόρησε μόλις χθες, η διάσημη δισεκατομμυριούχος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη 12η σεζόν της σειράς American Horror Story του Ryan Murphy στο πλευρό της Emma Roberts.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ειδικότερα, η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram περιελάμβανε ένα βίντεο στο οποίο παρουσίαζε τους πρωταγωνιστές του νέου κύκλου, ξαφνιάζοντας τους φαν με την επιλογή της ριάλιτι σταρ. “Συμβαίνει. Η Emma Roberts θα συνεργαστεί με την Kim Kardashian για τη 12η σεζόν του AHS. Έρχεται αυτό το καλοκαίρι”, ανέφερε η λεζάντα.

Φυσικά, τα ευχάριστα νέα δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί και η ίδια η σταρ με τους φαν της, δείχνοντας πως είναι ενθουσιασμένη με τη νέα “περιπέτεια” στη ζωή της.

Με τη σειρά του ο δημιουργός της σειράς, Ryan Murphy, δήλωσε πως “η Kim είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο λαμπρά τηλεοπτικά αστέρια στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι να την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του AHS”, προσθέτοντας πως και εκείνος αλλά και η Roberts είναι συνεπαρμένοι που θα συνεργαστούν με αυτή την “πραγματική δύναμη πολιτισμού”.

Όπως έγινε γνωστό, η ιδέα ήρθε στον δημιουργό ύστερα από την εμφάνιση της Kardashian στο σατιρικό Saturday Night Live το 2021, όπου έδειξε ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί σε σειρά ή ταινία. Το 2009 είχε αναλάβει μικρούς ρόλους στην ταινία Disaster Movie, αλλά και στις σειρές “CSI: NY” και “Drop Dead Diva”. Παράλληλα, είχε υποδυθεί τον εαυτό της στα How I Met Your Mother, 30 Rock,Two Broke Girls και στο reboot του 90210.

Πιθανολογούμε πως η ίδια δεν θα δυσκολευτεί να βρεθεί στο σετ, αφού έχει συνηθίσει η ζωή της να καταγράφεται 24/7. Τώρα μένει να δούμε τις ικανότητές της στα θρίλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12η σεζόν θα βασιστεί στο βιβλίο της Danielle Valentine, “Delicate Condition”, στο οποίο η πρωταγωνίστρια, που είναι ηθοποιός, ενώ προσπαθεί να κάνει παιδί, είναι σίγουρη πως κάποιος έχει βάλει στόχο της ζωής του να μην αφήσει αυτό να γίνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments