Ζώδια

Τα Ερωτικά Φράγματα Καταρρέουν 10-16/04

Τα Ερωτικά Φράγματα Καταρρέουν 10-16/04
Οι φίλοι γίνονται εραστές, οι εραστές γίνονται φίλοι – ή μπορείτε να εφεύρετε ένα νέο χαρακτηρισμό για τους ανθρώπους στη ζωή σας.

Τα ερωτικά φράγματα : Ένα παγκόσμιο παιχνίδι «περιστασιακών συναλλαγών» μπορεί να ξεσπάσει από αυτήν την Τρίτη 11 Απριλίου, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη επισκέπτεται τους μεταβλητούς, πειραματικούς Διδύμους.

Οι φίλοι γίνονται εραστές, οι εραστές γίνονται φίλοι – ή μπορείτε να εφεύρετε ένα νέο χαρακτηρισμό για τους ανθρώπους στη ζωή σας.

Πριν ρίξετε όμως το φράγμα προσπαθώντας να βελτιώσετε την κατανόηση και την επικοινωνία με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις, σκεφτείτε τι διακυβεύεται όπως γράφει το astro live.

Οι θολές γραμμές αναπόφευκτα θα περιπλέξουν τα πράγματα, ειδικά αν το ένα άτομο σκέφτεται «φίλοι με προνόμια» ενώ το άλλο φωνάζει μέσα του «Επιτέλους!» Αυτή η προειδοποίηση είναι ιδιαίτερα έντονη την Τρίτη, καθώς ο κτητικός Πλούτωνας τριγωνίζει την γοητευτική Αφροδίτη.

Αν όμως συμφωνείτε με την κατάσταση… τότε καλώς ήρθατε στο ανοιξιάτικο ξύπνημα. Τα μακροχρόνια ζευγάρια μπορούν να ζωντανέψουν τα πράγματα, προσθέτοντας ένα στοιχείο έκπληξης στο ερωτικό τους παιχνίδι. Κλασσικές ρομαντικές βραδιές, αλλά και ξαφνικές αποδράσεις το Σαββατοκύριακο διατηρούν τα πράγματα φρέσκα και αναζωογονημένα.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ατελείωτη περιέργεια… και προθυμία να ρωτήσουν και να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Ένας άλλος τρόπος για να αναζωπυρώσει αυτό το φλύαρο και άστατο πλανητικό ζευγάρι, είναι το καλό παλιομοδίτικο παιχνίδι.. «θάρρος ή αλήθεια».

Η Τρίτη τυγχάνει επίσης να είναι η «Ημέρα των Θαυμάτων» – ένα γεγονός που συμβαίνει κάθε χρόνο και λάμπει τόσο φωτεινά, ώστε να έχει κερδίσει δικαιωματικά αυτό το όνομα. Ο γενναιόδωρος Ήλιος συνεργάζεται με τον απεριόριστο Δία για την ετήσια ευθυγράμμισή τους… και η τύχη, ευνοεί απόλυτα τους τολμηρούς.

Το 2023, αυτά τα ουράνια σώματα συνδέονται με τον πρωτοποριακό και καινοτόμο Κριό που υποστηρίζει τις πιο τολμηρές και ριψοκίνδυνες ενέργειες, για πρώτη φορά εδώ και πάνω από μια δεκαετία! Ό,τι κι αν αντιμετωπίζετε… αυτό το δυναμικό δίδυμο χρωματίζει τις επιλογές σας με μια ρόδινη, αποφασιστική λάμψη!

Διαβάστε όμως προσεκτικά τις προφυλάξεις ασφαλείας και βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε με ένα οργανωμένο σχέδιο. Είναι εύκολο να μην δώσετε σημασία στα προειδοποιητικά σημάδια, όταν όλα φαίνονται τόσο… απεριόριστα. Η Παρασκευή, φέρνει έναν έλεγχο ταχυτήτων!

Η ρομαντική Αφροδίτη βρίσκεται στους ζωηρούς Διδύμους, προσδίδοντας μια διασκεδαστική και άτυπη επικοινωνιακή ατμόσφαιρα στην κοινωνική σκηνή. Αν έχετε κατά νου τη δημιουργία «περιστασιακών σχέσεων», ο Κρόνος τραβάει το φρένο έκτακτης ανάγκης. Επειδή ο περιοριστικός δακτυλιοειδής πλανήτης ασκεί πίεση στους Ιχθύες, απορρίπτοντας αποφασιστικά, οποιεσδήποτε μη ρεαλιστικές φαντασιώσεις.

Επιστρέψτε στο παρόν, αντί να κολλήσετε σ’ αυτά τα «απροσδιορίστου μέλλοντος» όνειρα. Πόσο εφικτά είναι στ’ αλήθεια; Μπορεί ο ένας ή και οι δύο να αγανακτούν ή να νιώθουν απογοήτευση που ορισμένα ορόσημα δεν έχουν πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments