Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νοκ άουτ ο Ράσφορντ, χάνει τη Σεβίλλη για το Europa League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νοκ άουτ ο Ράσφορντ, χάνει τη Σεβίλλη για το Europa League

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Ο Μάρκους Ράσφορντ θα χάσει το πρώτο ματς της Γιουνάιτεντ με τη Σεβίλλη (13/4) στα προημιτελικά του Champions League, καθώς αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό από το ματς με την Έβερτον και θα απουσιάσει από μερικά παιχνίδια

Ο Μάρκους Ράσφορντ αποχώρησε στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον (2-0) την Τρίτη (11/4) και θα χάσει το πρώτο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στη Σεβίλλη (13/4) για την προημιτελική φάση του Europa League.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των “κόκκινων διαβόλων”, οι εξετάσεις έδειξαν πως ο 25χρονος αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και θα μείνει εκτός δράσης για λίγο διάστημα, χωρίς να αναφέρεται το ακριβές διάστημα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0

Μετά από ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων (εκτός έδρας ήττες από Λίβερπουλ και Νιούκαστλ, εντός έδρας ισοπαλία με την Σαουθάμπτον) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να παίρνει ξανά τα πάνω της. Μεσοβδόμαδα έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Μπρέντφορντ και αυτό το γεγονός έδωσε ώθηση στην ομάδα του Έρικ τεν Χαχ, με αποτέλεσμα να κάνει περίπατο το Σάββατο κόντρα στην Έβερτον στο εναρκτήριο ματς της 30ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι Ράσφορντ και Άντονι κατά κύριο λόγο εξέθεταν συνέχεια την κακή αμυντική λειτουργία της Έβερτον όμως έπεφταν πάνω στον εκπληκτικό Πίκφορντ, με την τύχη της Έβερτον να εξαντλείται όμως στο 36ο λεπτό, όταν ο Σάντσο πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα και ο ΜακΤόμινεϊ σκόραρε με σουτ εντός περιοχής, για να γράψει το 1-0 με το πρώτο γκολ του στη φετινή Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον 2-0: Ανώτεροι οι κόκκινοι διάβολοι, καθάρισαν με ΜακΤόμινεϊ και Μαρσιάλ

H φάση αυτή άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη των γηπεδούχων που συνέχισαν να βομβαρδίζουν, με το φινάλε του πρώτου μέρους να βρίσκει την Γιουνάιτεντ να το ολοκληρώνει με 21 τελικές (6 εντός εστίας), αριθμός ρεκόρ για οποιαδήποτε ομάδα στο πρώτο 45λεπτο αγώνα στη φετινή Premier League και ρεκόρ για την ίδια σε επίπεδο πρωταθλήματος από τη σεζόν 2003-04 και έπειτα.

Στο 67ο λεπτό ο Μπρούνο Φερνάντες είχε την πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του, με την δυνατή κεφαλιά του να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Πίκφορντ, για να έρθει το 2-0 τέσσερα λεπτά αργότερα. Λάθος στο δεξί άκρο της άμυνας της Έβερτον, με τον Ράσφορντ να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να σερβίρει στον Μαρσιάλ, με τον Γάλλο να φορ να νικάει με πλασέ τον κίπερ της εθνικής Αγγλίας και να σφραγίζει τη νίκη της ομάδας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments