Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος: «Κάντε τώρα ό,τι μπορείτε γιατί σε λίγο ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο»

Γιαννακόπουλος: «Κάντε τώρα ό,τι μπορείτε γιατί σε λίγο ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στο περιβόητο «μέχρι τέλους» του Ολυμπιακού μέσω live του στο Instagram

Πιο συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςΔημήτρης Γιαννακόπουλος, σε μια Live μετάδοση του στο προσφιλές, για αυτόν κοινωνικό μέσο, το Instagram, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο περιβόητο «Μέχρι τέλους» του Ολυμπιακού για το οποίο δήλωσε:

«Εσείς που λέτε για τα «μέχρι τέλους» κτλ, κάνουμε ημίχρονο αυτή την στιγμή. Κάντε τώρα ό,τι κάνετε και ετοιμαστείτε γιατί ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο!» ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του μεγαλομέτοχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Παππάς: «Έχω πρόταση από την ομάδα να αναλάβω διοικητικό πόστο»!

Ποια είναι τα πλάνα σου για μετά;

«Ήδη έχω δεχτεί μια πρόταση από την ομάδα να αναλάβω ένα σοβαρό διοικητικό πόστο».

Αγαπημένος σου κόουτς;«Μου αρέσουν οι προπονητές που είναι δίκαιοι. Το αίσθημα της δικαιοσύνης είναι πολύ έντονο μέσα μου. Για αυτό τα πήγαινα καλά και με τον Ιβάνοβιτς, που είναι ένας πολύ περίεργος άνθρωπος. Αλλά θα έβαζε φωνές στον Διαμαντίδη, όπως και στον 15ο παίκτη της ομάδας. Άρα όλοι ξέραμε ότι υπήρχε αξιοκρατία, υπήρχε δικαιοσύνη. Και ο Πασκουάλ ήταν καλός προπονητής και καλός τύπος, όπως και ο Πεδουλάκης, που με ωρίμασε ως παίκτη.Και ο Σφαιρόπουλος, στο ξεκίνημά μου, δεν με τάιζε «γλυκό του κουταλιού», ήταν αυστηρός αλλά δίκαιος – τα βρήκαμε μεταξύ μας. Η δικαιοσύνη θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο εξωαγωνιστικό χαρακτηριστικό για να λειτουργήσει καλά μια ομάδα. Αν ξέρεις ότι η ομάδα θα τιμωρήσει και τον καλύτερο παίκτη για ένα παράπτωμα, δεν μπορείς να χαλαρώσεις, ούτε να αισθανθείς αδικημένος όταν θα έρθει η σειρά σου».Ποια είναι τα πλάνα σου για μετά;«Ήδη έχω δεχτεί μια πρόταση από την ομάδα να αναλάβω ένα σοβαρό διοικητικό πόστο».

Team manager;

«Κάπως σαν γενικός αρχηγός. Εμπιστεύονται την κρίση μου, την αντίληψή μου, θέλουν να είμαι κοντά στην ομάδα και να παίρνω πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Και τους ευχαριστώ για αυτή την αποδοχή και την εκτίμηση. Ένα σενάριο, λοιπόν, είναι αυτό.

Το άλλο είναι η πολιτική σκηνή. Πολλές φορές υπήρξαν προτάσεις που απέρριψα, αλλά έχω δικές μου ιδέες που θέλω να υλοποιήσω, άμεσα. Το σκέφτομαι κι αυτό σοβαρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments