Ζώδια

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/4 – 23/4/2023

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/4 – 23/4/2023
Ένας νέος κύκλος αλλαγών εγκαινιάζεται αυτή την εβδομάδα, μια εβδομάδα που μπορεί να μην έχει πολλές όψεις, ωστόσο, βάζει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο τις βάσεις για να κάνουμε μια νέα αρχή στην ζωή μας. Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινά με όμορφη διάθεση, ωστόσο, στα μέσα της η κατάσταση αλλάζει, εξαιτίας της Νέας Σελήνης του μήνα.

Το ιδιαίτερο γεγονός είναι ότι και αυτή η Νέα Σελήνη, όπως και η Νέα Σελήνη του Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού, ενώ είναι αυτή που θα εγκαινιάσει όχι μόνο τον κύκλο των φετινών Εκλείψεων, αλλά θα είναι και η πρώτη Έκλειψη στον άξονα Κριού- Ζυγού. Επίσης, λίγες ώρες αργότερα ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζοντας την φετινή γενέθλια χρονιά του, ενώ η πρώτη όψη που θα σχηματίσει ο Ήλιος λίγο μετά την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, μια όψη που θα πιέσει αρκετούς από εμάς να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Στην πιο ευνοϊκή θέση αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Σε ριζικά νέα ξεκινήματα θα αναγκαστούν να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ θα πιεστούν να δώσουν τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες και να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή του Πάσχα 16/04 Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει, συνόδου με τον Κρόνο και τετραγώνου με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα πιέσουν τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου να είναι πιο προσεχτικοί κατά τη διάρκεια του οικογενειακού τραπεζιού, ώστε να μην φέρουν σε δύσκολη θέση τους συγγενείς, τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την Δευτέρα 17/04 Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει το ένστικτο και την διαίσθηση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 18/04 Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα γεμίσει με ενέργεια τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα ενισχύσει την γοητεία και θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων και συνεργατών τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 19/04 Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την καλή φήμη και θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν με μεγάλη ευκολία τις υποθέσεις τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 20/04 η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη Που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού, θα εγκαινιάσει τον φετινό κύκλο Εκλείψεων αλλά και τον κύκλο των Εκλείψεων στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα ωθήσει να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των 2 τελευταίων ημερών. Λίγη ώρα αργότερα, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα εγκαινιάσει την φετινή περίοδο των γενεθλίων τους. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!! Ενώ λίγες ώρες μετά την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) της 1ης ημέρας να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Παρασκευή 21/04 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι διαδοχικές όψεις συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να λύσουν τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ θα εκφράσουν με τον πιο όμορφο τρόπο ακόμα και τις πιο σκληρές αλήθειες τους, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα και τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 22/04 Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει αρχικά με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει να επικεντρωθούν στους στόχους τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών, ενώ στην συνέχεια η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς και αυστηρούς τόσο με τους δικούς τους ανθρώπους όσο και με τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 23/04 Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα ενισχύσει την γοητεία και θα βοηθήσει να καταφέρουν να κερδίσουν την προσοχή ακόμα και των πιο επιφυλακτικών και απόμακρων ανθρώπων του φιλικού και κοινωνικού τους κύκλου, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments