Αθλητισμός

Κίνδυνος βαριάς ποινής για τον Βαλβέρδε

Κίνδυνος βαριάς ποινής για τον Βαλβέρδε
Ο Ουρουγουανός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τον κίνδυνο πολύμηνου αποκλεισμού για την επίθεση στον Μπαένα της Βιγιαρεάλ

Η Δαμόκλειος Σπάθη επικρέμαται ακόμη πάνω από το κεφάλι του Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Στις 8 Απριλίου, στον απόηχο της ήττας της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Βιγιαρεάλ (2-3) στη La Liga, ο πολυσχιδής Ουρουγουανός μέσος περίμενε τον Άλεξ Μπαένα στην περιοχή του λεωφορείου και τον γρονθοκόπησε στο ζυγωματικό.

Αν και η Ρεάλ ανακοίνωσε πως θα επιβάλει κυρώσεις, εν τούτοις δεν είναι ακόμα γνωστή η τιμωρία για τη συμπεριφορά του από τα αρμόδια ισπανικά όργανα, ενώ ο επιθετικός μέσος της Βιγιαρεάλ κατέθεσε μήνυση κατά του Ουρουγουανού.

Η Marca εξηγεί ότι η Εθνική Επιτροπή κατά της Βίας της La Liga συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας (17/4) και αποφάσισε να μεταφέρει αυτόν τον καυτό φάκελο στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία εξαρτάται από την RFEF (Ισπανική Ομοσπονδία).

Η τελευταία θα εξετάσει τώρα αυτή την υπόθεση και θα πρέπει να καθορίσει την αθλητική κύρωση που θα επιβληθεί στον Φέντε Βαλβέρδε.

Η ισπανική εφημερίδα διευκρινίζει ότι ο παίκτης κινδυνεύει με τιμωρία 4-12 αγωνιστικών με αναστολή, ενώ από ποινική άποψη ο Βαλβέρδε θα μπορούσε να αποκλειστεί από έναν έως έξι μήνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments