Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με την μέθοδο που ακολουθεί έχει πετύχει σπουδαία πράγματα

Ολυμπιακός: Με την μέθοδο που ακολουθεί έχει πετύχει σπουδαία πράγματα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός είναι ήδη σχεδόν έτοιμος από τον Απρίλη για την ερχόμενη σεζόν. Και την ίδια στιγμή αποτελεί την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση κατά την διάρκεια των αγώνων της regular season στην Euroleague.

Πρώτος στην κανονική διάρκεια ο Ολυμπιακός. ”Σαν την Βραζιλία του Πελέ” σύμφωνα με τον Αντρέα Τρινκιέρι και στον ”τελικό της Euroleague κόντρα στη Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς” σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ.

Ένα έργο τέχνης που φέρει την υπογραφή ενός σπουδαίου προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα ο οποίος έχει χτίσει μια ομάδα ”όνειρο” έτοιμη για να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες, καθώς και να επιστρέψει στις διοργανώσεις, παρουσιάζοντας το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Ιδιαίτερης σημασίας οι ανανεώσεις των Βεζένκοφ, ΜακΚίσικ και Γουόκαπ με τον τελευταίο να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου από τη νέα σεζόν να λογίζεται και να υπολογίζεται σαν Έλληνας, δίχως να πιάνει θέση ξένου στο ”ερυθρόλευκο στρατόπεδο”.

Ολόκληρη η Ευρώπη κάνει λόγο για την μεθοδικότητα του και την τεράστια επιτυχία του project του παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει κάτι καλύτερο από ένα μπάτζετ μεσαίας τάξης βεληνεκούς.

Ο τρόπος που έφτιαξαν αυτή την ομάδα, ο τρόπος που την εξέλιξαν, η εικόνα της εντός του παρκέ αλλά και έξω από αυτό. Ένα σύνολο που αν δεν το θαυμάζεις, τότε μάλλον το ζηλεύεις.

Το ίδιο που σε μερικά 24ωρα θα ξεκινήσει την προσπάθεια του να προκριθεί για δεύτερη φορά σερί σε ένα final four. Εκείνος πρώτος, η Φενέρ των 40 εκατομμυρίων ευρώ μπάτζετ κατάφερε με δυσκολία να εξασφαλίσει την θέση της στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Εκείνος έτοιμος ουσιαστικά και για του χρόνου καθώς επί της ουσίας μόνο η ευαίσθητη υπόθεση του Κώστα Σλούκα μοιάζει να παραμένει ακόμα ανοιχτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments