Lifestyle

Survivor All Star: Ξανά άνω κάτω οι Μαχητές μετά την υποψηφιότητα Ασημακόπουλου

Survivor All Star: Ξανά άνω κάτω οι Μαχητές μετά την υποψηφιότητα Ασημακόπουλου
Survivor All Star: Ο Ασημακόπουλος έλαβε 5 άδικες ψήφους έναντι του Αγόρου που έλαβε 4.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star και μαζί με τους συμπαίκτες του στη Μπλε ομάδα Σπύρο Μαρτίκα και Νίκο Μπάρτζη, αλλά και τους Κόκκινους Τάκη Καραγκούνια και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη περιμένει να μάθει την Πέμπτη το βράδυ αν θα βρίσκεται στο πάρτι της ένωσης στον Άγιο Δομίνικο ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ωστόσο η υποψηφιότητα που κλόνισε φιλίες και έβγαλε στο φως αλήθειες ήταν αυτή του Νίκου Μπάρτζη. Ο αγρότης της Μπλε ομάδας στο επεισόδιο της Τρίτης (18/4) θέλησε να εκφράσει τα παράπονα που έχει από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον έριξαν στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ λόγω της συμπεριφοράς του.

Ο Μπάρτζης ένιωσε αδικημένος, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες τον έχουν χαρακτηρίσει «ψεύτη» και τόνισε πως αντιδρούν, ανάλογα με το συμφέρον τους.

«Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, τους τρεις μήνες που είμαστε εδώ, όταν λέω κάτι που συμφέρει τους πολλούς, είμαι καλός, ευγενικός, το καλύτερο παιδί. Όταν λέω κάτι που βλέπω και δεν συμφέρει τους πολλούς, είμαι ψεύτης, απότομος, τα πάντα», είπε αρχικά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι κινήσεις του Νίκου Μπάρτζη πέρασαν από το μικροσκόπιο του Σπύρου Μαρτίκα. Ο 45χρονος φαρμακοποιός, αφού επισήμανε πως ο Νίκος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το όνομα του Στάθη Σχίζα, για να συγκεντρώσει ψήφους, δεν άφησε ασχολίαστο και το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και στον Ηλία Μπόγδανο.

«Δεν σε άκουσα να πεις κάτι για τον Ηλία Μπόγδανο. Δεν σε άκουσα να τον υποστηρίζεις. Προσπαθείς να τον βάλλεις με ύπουλα χτυπήματα. 2,5 χρόνια σχεδόν φίλοι, έχετε περάσει πολλά κι έχετε φιλοξενηθεί ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Δεν σε είδα να τον εκτιμάς ή να τον στηρίζεις το ίδιο για έναν και μόνο λόγο, γιατί ο Μπόγδανος είναι ακόμα στο Survivor κι ένα από τα φαβορί για να φτάσει στον τελικό. Για αυτό το κάνεις. Ο Στάθης λείπει, για αυτό το εκμεταλλεύεσαι» σημείωσε ο Μαρτίκας.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε την μετριοπαθή στάση του Μάριου Πρίαμου και του Γιώργου Ασημακόπουλου, σχετικά με την υποψηφιότητα του Μπάρτζη.

«Χθες έβλεπα τον Μάριο στο συμβούλιο κι ήταν ακραία διπλωμάτης. Ναι μεν ψηφίζει τον Μπάρτζη, ναι μεν είναι smooth, έχει πει ψέματα για εμένα, αλλά το έχω ξεπεράσει. Και τον βγάζω σέντρα, αλλά τον έχω από κοντά για να μην τον έχω αντιμέτωπο. Κάνω παρέα μαζί του, αλλά τον ψηφίζω για να μην έχω την γκρίνια της υπόλοιπης ομάδας. Δεν γίνεται Μάριε, πάρε μία θέση» είπε αρχικά ο Βασάλος.

«Τώρα για τον Ασημακόπουλο δεν θέλω να μιλήσω, είναι όπου φυσά ο άνεμος. Τσακώνεται με την Μελίνα και μετά πάει μαζί της για να μην την έχει αντιμέτωπη. Συνεννοείται με τον Μαρτίκα, πάει με τον Μπάρτζη και λένε τώρα θα ψηφίσουμε τον Αγόρου. Τον Ασημακόπουλο, αλλά για τον Πρίαμο δεν το περίμενα» έκλεισε ο παίκτης του Survivor.

Η φιλία του Ηλία Μπόγδανου με τον Νίκο Μπάρτζη φαίνεται πως έχει κλονιστεί, καθώς οι δύο παίκτες που διατηρούσαν μια πολύ στενή σχέση εκτός του ριάλιτι επιβίωσης, πλέον σχεδόν δεν μιλάνε, με τον τραγουδιστή να το «έχει πάρει πολύ βαριά».

Λίγο πριν την έναρξη του αποψινού αγωνίσματος, ο Ηλίας Μπόγδανος ξέσπασε σε κλάματα κι αποχώρησε για λίγο από το σημείο, όπου στέκονταν με τους συμπαίκτες του.

Εκείνη που έτρεξε να τον παρηγορήσει ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό για ένα παιχνίδι, με στενοχωρεί. Δεν θέλω να πέσω μπροστά στην ομάδα και να ρίξω την ψυχολογία κάποιου», είπε χαρακτηριστικά στη συμπαίκτριά του με τρεμάμενη φωνή.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιανό, εξήγησε τους λόγους που τον έχουν «ρίξει» ψυχολογικά.

«Γιώργο, ήμουν αρκετά πεσμένος ψυχολογικά, γιατί όπως ξέρουν όλοι, εγώ με τον Νίκο έξω από το Survivor ήμασταν πολύ κοντά. Δεν έκανα κίνηση να του μιλήσω ξανά, γιατί από την αρχή του παιχνιδιού έχω κάνει πολλές», είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Ξεκίνησα με μία τοποθέτηση, να παίρνουμε τις αποφάσεις πιο ομαδικά και με διάλογο και ο Νίκος κατέληξε να λέει πράγματα που με πόνεσαν και με στενοχώρησαν. Είναι κάποιες αξίες που τις έχω ψηλά, όπως τη φιλία. Είπα ότι δεν θα μπω στο τρυπάκι αυτό για έναν άνθρωπο που τον έχω αγαπήσει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σε αντίθεση με τον Μπόγδανο που φαίνεται να έχει χάσει τον ύπνο του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κοιμάται σαν πουλάκι, με τον Γιώργο Λιανό να μη χάνει ευκαιρία να τον ρωτήσει για τα όνειρα που είδε. Όπως του είπε εκείνος, το κρέας που έφαγαν οι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο, βοήθησε, ανεβάζοντας τις… ορμόνες του.

«Δύσκολο βράδυ για όλους τους Κόκκινους, εκτός από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που όπως έμαθα έβλεπε προβατάκια στον ύπνο του, γλίτσα… Βουκολική διάθεση είχε το όνειρό σου που παραπέμπει στην παλιά ταινία “εμείς οι βλάχοι”», του είπε αρχικά, ο Γιώργος Λιανός.

«Σαν τον βόα ξάπλωσα που έχει το θήραμα μες στο στομάχι του και προσπαθεί να το χωνέψει. Σήμερα το πρωί ξύπνησα πολύ όμορφα, γιατί είδα και ωραία όνειρα. Ξέρεις, μετά από τόσο κρέας, όλες οι ορμόνες ήταν στα ύψη», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Σηκωθήκαμε πάρα πολύ ωραία και με αυτή την αίσθηση, έχουμε έρθει εδώ, να παίξουμε, να κερδίσουμε και να πάμε χωρίς απώλειες στο συμβούλιο», συμπλήρωσε ο παίκτης.Το όνειρο του Βασάλου βγήκε και στο στίβο μάχης με τους Κόκκινους να μπαίνουν πολύ δυνατά και να προηγούνται με 9-1, με τον Μπόγδανο να σταματάει για λίγο την… επέλαση των αντιπάλων του.Οι Μπλε βρήκαν νίκες και με τους Μάριο, Στέλλα και Σταυρούλα, όμως ήταν πολύ δύσκολο να πλησιάσουν περισσότερο με τον Κόρο να σφραγίζει τη νίκη των Κόκκινων με 10-4 και να στέλνει τους Μπλε για 3η συνεχόμενη φορά στην κάλπη.Ικανοποιημένοι για τη νίκη τους ήταν οι Κόκκινοι και κυρίως για το γεγονός ότι σχεδόν όλοι (Τάκης και Παναγιώτης είναι υποψήφιοι) έκλεισαν από τώρα θέση στο πάρτι ένωσης. Από την άλλη οι Μπλε μπορεί να ηττήθηκαν αλλά δεν έπεσαν αμαχητί, όπως είπε ο Μπόγδανος. Πριν το συμβούλιο Μπλε και Κόκκινοι είχαν την ευκαιρία να δώσουν ακόμα μια μάχη, αυτή τη φορά με έπαθλο χοτ-ντογκ.

Μετά την ψηφοφορία που έφερε τον Ασημακόπουλο να συμπληρώνει τον τάκο στον οποίο βρίσκονται ήδη και οι Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης, Τάκης Καραγκούνιας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο 5ος υποψήφιος ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να τον κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο για να βρίσκεται στο πάρτι ένωσης και εξέφρασε το παράπονο του για την απόφαση των συμπαικτών του, καθώς θεωρεί ότι είναι καλύτερος αγωνιστικά από τον Αγόρου.Πριν ο Γιώργος Λιανός στείλει τους παίκτες στις καλύβες τους ανακοίνωσε πως στο επεισόδιο της Τετάρτης θα γίνει αγώνας Ελλήνων και Τούρκων survivors με μεγάλο έπαθλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments