Διεθνή

Ερντογάν: Υποσχέθηκε δωρεάν φυσικό αέριο σε όλους τους Τούρκους

Ερντογάν: Υποσχέθηκε δωρεάν φυσικό αέριο σε όλους τους Τούρκους

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Νέο οικονομικό μοντέλο, αεροπλανοφόρα, drones, γαλάζιες πατρίδες... ο Ερντογάν χρησιμοποιεί κάθε μέσο που μπορεί να έχει στη διάθεσή του προκειμένου να παρουσιάσει την Τουρκία που έχει δημιουργήσει ως το ιδανικό μέρος για να ζει κάποιος

Νέο οικονομικό μοντέλο, αεροπλανοφόρα, drones, γαλάζιες πατρίδες… ο Ερντογάν χρησιμοποιεί κάθε μέσο που μπορεί να έχει στη διάθεσή του προκειμένου να παρουσιάσει την Τουρκία που έχει δημιουργήσει ως το ιδανικό μέρος για να ζει κάποιος, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές της 14ης Μαΐου στη γειτονική χώρα.

Παρόλα αυτά, η διαφορά στις δημοσκοπήσεις από τον Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου δεν μειώνεται όσο θα ήθελε ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος αναγκάζεται να… ξεπεράσει τον εαυτό του, τάζοντας ακόμη και δωρεάν φυσικό αέριο σε όλους τους Τούρκους πολίτες, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Κιλιτσντάρογλου μέσω Twitter: Καλεί τους νέους «να ξεριζώσουν το σύστημα»

Κάλεσμα στους νέους να τον εμπιστευτούν στις επικείμενες εκλογές και να φέρουν την αλλαγή στην Τουρκία, απηύθυνε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στο βίντεο, που μέσα σε διάστημα 12 ωρών, παρακολούθησαν πάνω από 36 εκατομμύρια χρήστες, ο υποψήφιος πρόεδρος ίπε χαρακτηριστικά πως «είμαι Αλεβίτης και θέλω να φέρω την αλλαγή στην Τουρκία, να ξεριζώσω το παλιό σύστημα».

«Αγαπητοί νέοι που θα ψηφίσετε για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές: Ήρθε η ώρα να σας μιλήσουμε απόψε για κάτι πολύ ιδιωτικό, πολύ ευαίσθητο. Ακούτε τους ήχους της νέας ζωής που πρόκειται να ξεκινήσει στην Τουρκία; Ή θα ξεπεράσουμε αυτό το κατώφλι στο οποίο έχουμε κολλήσει και θα φτάσουμε στη θέση που μας αξίζει στον κόσμο, θα είμαστε έντιμοι πολίτες μιας ευτυχισμένης και δυνατής χώρας ή θα αρκεστούμε στο να βλέπουμε τον κόσμο έξω από εμάς κοιτώντας προς αυτόν με λαχτάρα;» ανέφερε αρχικά ο Κιλιτσντάρογλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments