Αθλητισμός

Διαιτητής ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλητικά μηνύματα

Διαιτητής ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλητικά μηνύματα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Νορβηγός διαιτητής, Έσπες Έσκαν, ο οποίος διεύθυνε την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ τον Φλεβάρη κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα από ''μερίδα'' οπαδών.

Τον Φλεβάρη ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει 2-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League. Διαιτητής της αναμέτρησης είχε οριστεί ο Νορβηγός Έσπεν Έσκας.

Ο Νορβηγός μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της πατρίδας του VG και αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλητικά μηνύματα στο κινητό του από οπαδούς.

Αναφορά γίνεται για τα εξής μηνύματα αυτού του περιεχομένου:

“Έλα στην Αθήνα μπ@@@@@@@ και εάν επιβιώσεις από τη δολοφονία θα είναι θαύμα, ντροπή σου”, “θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου”.

Μεταξύ άλλων δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Δεν μπορούσα να δουλέψω για τις επόμενες ώρες. Ήταν κάτι διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει σε άλλες διεθνείς αποστολές. Δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα, οπότε το παίρνω χαλαρά. Αλλά δεν αρέσει στους αγαπημένους μου”.

Άκρως αντίθετο το πάθος στην Νορβηγία:

”Το γήπεδο ήταν γεμάτο δύο ώρες πριν τον αγώνα κι ένιωθες ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί αστυνομικοί, όσοι και οπαδοί, παρά το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται φιλοξενούμενοι φίλαθλοι. Αυτοί οι αγώνες έχουν ένα ιστορικό βίας και μάλιστα δολοφονίας, επομένως απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών εκτός έδρας. Κι αυτό είναι, κατά κάποιο τρόπο, καλό για εμάς ως διαιτητές».

Για τη συνοδεία της αστυνομίας από και προς το γήπεδο, είπε ότι ένιωθε ”κάπως ασφαλής”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments