Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Κανένα ”μπλόκο”, με τον κόσμο του το τριφύλλι στο Πανθεσσαλικό!

Παναθηναϊκός: Κανένα ”μπλόκο”, με τον κόσμο του το τριφύλλι στο Πανθεσσαλικό!

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Παρά το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες, ο Παναθηναϊκός θα παίξει κανονικά με τον κόσμο του στο Πανθεσσαλικό.

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα και μια σύγχυση με το θέμα της μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Βόλο για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η αιτία ήταν ένα τυπικό έγγραφο της αστυνομίας περί απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης αλλά στη σύσκεψη που έγινε πριν 2 μέρες ανάμεσα στις δύο ομάδες, η απόφαση που πάρθηκε είναι πως το ”τριφύλλι” θα λάβει κανονικά εισιτήρια για το ματς της Τετάρτης (26/04) και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο που θα γίνει η προμήθευση τους. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθεί, θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες των φιλοξενούμενων.

Εξάλλου υπάρχει και η επίσημη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου, η οποία ανέφερε ότι όλες οι ομάδες των πλέι οφ, πλην του Άρη, θα λάβουν κανονικά εισιτήρια. Να θυμίσουμε επίσης ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν είχαν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στις προηγούμενες επισκέψεις τους στη Μαγνησία.

Το συγκεκριμένο έγγραφο της αστυνομίας (το οποίο αναφέρεται παραπάνω), που υπάρχει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, αφορά την οργανωμένη μετακίνηση και υπάρχει σε όλα τα ματς ουσιαστικά των μεγάλων ομάδων στην επαρχία. Αυτό δεν απαγορεύει την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Κι έτσι αναμένεται να συμβεί και τώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments